Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Tastes of the world

één
Nick Bril, chef van The Jane en dj, nodigde zes culinaire ambassadeurs deze zomer uit op Tomorrowland om er hun beste gerecht te bereiden.

Eén in 2018

één
Ook na december heeft Eén een heleboel straffe titels in petto. Van een kleine selectie lichten we graag al een tipje van de sluier.

Diana, 7 Days

één
In deze unieke BBC-documentaire praten William en Harry voor het eerst over de tragische dood van Diana.

De weg naar het WK

één
Vanaf september kunnen we met z’n allen duimen voor de Rode Duivels. Slagen Hazard, De Bruyne, Mertens en co. erin om naar het WK door te stoten?

Dit is 'Voor de leeuwen'

één
Een nieuwe generatie humortalent wordt voor de leeuwen gegooid en toont haar kunnen. Sketches, een lied, grappige video’s… alles kan en mag.

Van vlees en bloed

één
Beenhouwerij Vangenechten draait goed, maar alles verandert wanneer de verloren zoon Rudy plots weer voor de deur staat…

Kom naar het Gordelfestival

één
Kom naar het Gordelfestival en ontdek de Groene Gordel en het Vlaamse karakter van de Rand rond Brussel.

Lucas Van den Eynde in 3e seizoen Flying doctors

één
Leuk nieuws! Lucas Van den Eynde wordt copiloot van Anthony Caere in het derde seizoen van Flying doctors. De aanleiding? Een ontmoeting in Van Gils en gasten.

De hoogtepunten van 100 jaar slag bij Passendale

één
De herdenking van de slag bij Passendale leverde het ene na het andere kippenvelmoment op. Wij selecteerden de mooiste momenten.

De 10 grappigste gezichten van Louis De Funès

één
Op zaterdagavond trekt Louis De Funès met zijn gendarmes naar New York voor een nieuw grappig avontuur. Wij verzamelden zijn leukste gezichtsuitdrukkingen.

Kom alles te weten over Riviera

één
Vanaf 25 juli kan je genieten van de spannende Britse drama- en misdaadreeks Riviera, over de onderwereld van de Franse Rivièra.

Dieter Coppens maakt Down the road

één
In Down the road neemt Dieter mensen met het syndroom van Down mee op reis. Samen verleggen ze grenzen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan.

Ken jij deze bekende varkens?

één
Tony probeert in Het varken van Madonna zijn varken Porki aan de man brengen in een bijzonder avontuur. Maar ken jij deze legendarische varkens? Doe de test.

7 dingen die je moet weten over Louis De Funès

één
In de jaren 60 en 70 was hij niet weg te denken van het witte doek. Maar wist je deze zeven dingen al over topkomiek Louis De Funès?

Gratis e-strip: De kampioenen aan zee

één
Geen plaats meer in je reiskoffer? Download dan nu gratis de e-strip De kampioenen aan zee.

Een gratis yogales met Ingeborg

één
Eén maakt je zomer! Zondag organiseren we een gratis yogales met Ingeborg. Wil je erbij zijn? Laat dan hier je mailadres achter.

Kom naar een opname van Voor de leeuwen

één
In Voor de leeuwen wordt nieuw komisch talent echt voor de leeuwen gegooid. Wij zoeken de honderd gulste lachers van Vlaanderen.

Hoe goed ken jij de Red flames?

één
De Red flames geven het beste van zichzelf in de EK-match tegen Denemarken. Maar hoe goed ken jij ons nationaal vrouwenelftal? Doe de test.

De genomineerden voor Radio 2 zomerhit 2017

één
Wie wint dit jaar de Radio 2 Zomerhit? Op 13 augustus rond 22.00u, na een spetterende live show in Blankenberge, weten we het. Maar eerst moet jij kiezen.

De 8 grappigste films met Louis De Funès

één
Enkele weken lang kan je bij ons kijken naar een paar legendarische films van Louis De Funès. Wij verzamelden zijn 8 toppers in een handig overzicht.
VRTNU VRTNU VRTNU