Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

De hoogtepunten van Dag Eén

één
Een treinrit met conducteur Frank, opstaan met Danira, een lekkere lunch van Jeroen Meus en zoveel meer. Ontdek de hoogtepunten van Dag Eén.

Win de 'Zomerhit 2017'-cd

één
'Zomerhit 2017' was weer een spetterend feest met optredens van fantastische artiesten zoals Niels & Wiels en Gers Pardoel! Win nu de verzamel-cd met alle hits.

Danira Boukhriss en Philippe Geubels belden je wakker

één
Op 1 september begon voor velen het dagelijkse leven. Om die dag zo fris mogelijk in te zetten, stonden Danira en Philippe extra vroeg op om jou te wekken.

Win een exclusief bezoek aan de Bank van de Arbeid

één
Tijdens Open Monumentendag stelt de iconische Bank van de Arbeid zijn deuren open. En jij kan een exclusieve rondleiding winnen.

Verrassende namen in Twee tot de zesde macht

één
Vanaf 10 september fleurt Bart De Pauw de zondagavond van de Eén-kijkers op met het nieuwe seizoen van Twee tot de zesde macht. En dat doet hij niet alleen!

Wat weet jij over 'Witse'?

één
Vanavond kan je kijken naar W. - Witse, de film. Maar wat weet jij nog over deze geweldige politieserie? Doe de test.

Kamal Kharmach presenteert Het collectief geheugen

één
In Het collectief geheugen zoekt Kamal met twee teams naar zaken die in het Vlaamse geheugen thuishoren. Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire zijn teamkapiteins.

William en Harry openhartig over de dood van Diana

één
Prinsen William en Harry praten openhartig over de meest dramatische gebeurtenis uit hun leven: de dood van hun moeder, Lady Diana, 20 jaar geleden.

Bekijk hier de eerste beelden van Kampioenen Forever

één
In hun derde film trekken De Kampioenen naar Zuid-Afrika om hun voetbalploeg te redden. Ontdek hier al de eerste exotische beelden!

Deze 5 dingen moet je weten over Spanglish

één
Adam Sandler schittert vanavond in de film 'Spanglish'. Maar wist jij deze 5 dingen al over deze heerlijke romantische komedie?

Salamander

één
In aanloop naar Salamander 2 brengen we dit najaar het eerste seizoen van Salamander weer op het scherm.

Dit was Zomerhit 2017

één
Nog even nagenieten van Zomerhit 2017? Dat kan! Smeer je stembanden en zing mee met de leukste zomerse nummers.

Niels & Wiels winnen Radio 2 Zomerhit 2017

één
De luisteraars van Radio 2 en kijkers van Eén verkozen het nummer ‘Skwon meiske’ tot de Zomerhit van 2017.

7 dingen die je mag verwachten van Radio 2 Zomerhit

één
Nu zondag 13 augustus is het weer Radio 2 Zomerhit, hét zomerevenement van de Vlaamse muziek. Wat je mag verwachten? Wij zetten het voor jou op een rijtje.

Welk Jim Carrey-personage ben jij?

één
Vanavond kan je kijken naar The Truman show. Maar welk legendarisch Jim Carrey-personage ben jij? Doe de test.

De helden van Arnout

één
In zijn nieuwe programma De helden van Arnout treedt Arnout Hauben in de voetsporen van vergeten Belgen die ooit het grote avontuur hebben opgezocht.

Tytgat Chocolat met audiodescriptie

één
Tytgat Chocolat is het verhaal van Jasper Vloemans, een jongeman die op reis vertrekt, zijn geliefde achterna. Bekijk de reeks ook met audiodescriptie.

Flikken Rotterdam

één
Na de succesreeksen Flikken en Flikken Maastrich kan je nu ook de zaken van het Rotterdamse rechercheteam en de officier van justitie volgen.

Steracteur sterartiest

één
Het legendarische showprogramma Steracteur sterartiest komt dit najaar terug op Eén, met Danira Boukhriss en Peter Van de Veire als gastvrouw en –heer.

Tytgat Chocolat

één
Jasper Vloemans werkt als inpakker bij het chocoladebedrijf Tytgat Chocolat en wordt verliefd op zijn collega Tina, een meisje van Kosovaarse afkomst.
VRTNU VRTNU VRTNU