Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Van algemeen nut

één
Steven Van Herreweghe nodigt enkele bekende en minder bekende mensen uit. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: allemaal zijn ze ooit op televisie geweest.

Vandaag over een jaar

één
In Vandaag over een jaar ontvangt Cath Luyten bij haar in de studio elke week een aantal gewone Vlamingen die in 2017 iets bijzonders willen realiseren.

Taboe

één
In Taboe gaat Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep mensen om wie je eigenlijk niet mag lachen.

Op één

één
Omdat afstand nemen het beste is om alles in het juiste perspectief te zien, gaat Kobe in het buitenland kijken hoe België er aan toe is.

De Ronde 101

één
Deze speciale uitzending geeft een blik voor en achter de schermen van de 101ste editie van De ronde van Vlaanderen uit 2017.

M/V/X

één
De documentairereeks M/V/X volgt het leven van vijf Vlaamse transgenders tijdens hun zoektocht naar een leven dat beter past en minder wringt.

Dieter Coppens maakt Animalitis

één
Dieter Coppens duikt in dit nieuwe programma onder in de dierenwereld en volgt een half jaar lang het kruim van de Belgische dierenexperts.

Programma van Kristel Verbeke

één
In haar nieuwe programma praat Kristel Verbeke met jongens en meisjes tussen 10 en 13 jaar over wat hen écht bezig houdt.

Het collectief geheugen

één
Kamal Kharmach presenteert met Het collectief geheugen zijn allereerste programma. Samen met Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire schrijft hij geschiedenis.

Ontdek het voorjaar van Eén

één
Ook dit voorjaar zit je bij Eén goed. Ontdek hier alle programma's.

Sven de Leijer blikt terug in Vrede op aarde

één
Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven de Leijer in Vrede op aarde elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op 2017.

De eerste week van de adventskrans

één
Een adventskrans zorgt altijd voor wat spanningen binnen dit gezin. Daarom heeft de vader een schema opgesteld om alles dit jaar vlot te laten verlopen.

Throwback Thursday op oudejaarsavond op Eén

één
Ketnet bestaat 20 jaar en viert dat met waanzinnige optredens in uitverkochte Sportpladijzen! Eén zendt de show uit op oudejaarsavond om 22.10 uur.

Danira had beter de Secret Santa gebruikt...

één
Danira kon haar niet langer inhouden en heeft al een kerstcadeau voor Aster gekocht. Maar of hij tevreden is?

Kijk met inspecteur Barnaby naar Midsomer murders

één
Midsomer murders loopt al 20 seizoenen lang en dat vieren we met een grote wedstrijd met straffe prijzen.

'Undercover' gaat in 2019 in première

één
Tom Waes speelt de hoofdrol in de nieuwe spannende Eén-reeks 'Undercover' die in 2019 in première gaat.

Sorry voor alles wint International Emmy Award

één
Sorry voor alles won vannacht de prestigieuze International Emmy Award in de categorie Non-scripted entertainment. Het team haalde de prijs af in New York.

Hij komt, hij komt

één
Sinterklaas komt aan in Antwerpen en dat kan je live op Eén volgen. Na de intrede kan je kijken naar de tv-première van Ay Ramon!

Win De sneeuwman van Jo Nesbo

één
De sneeuwman van Jo Nesbo is een spannende thriller die verfilmd werd als The snowman, met Michael Fassbender en Rebecca Ferguson. Speel mee en win het boek.

Win tickets voor avant-première van The snowman

één
Speel mee en wie weet zien we jou wel op 14 november tijdens éé @ the movies in Antwerpen.
VRTNU VRTNU VRTNU