Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Win tickets voor de avant-première van Book club

één
Vier vriendinnen komen maandelijks samen voor hun boekenclub. Hun leven verandert voorgoed wanneer ze zich aan de reeks van Fifty Shades of Grey wagen.

Thuismatch

één
Het wordt een thuismatch voor Maarten Vangramberen en Aster Nzeyimana. Maar hun pronostiek voor de finale zal je verrassen!

Ben jij de creatiefste Rode duivels-supporter?

één
Bak je voor de hele straat taartjes in onze Belgische driekleur? Of versier je de hele straat met onze Duivels? Laat ons weten hoe jij dit WK supportert.

Gelukkige Vaderdag

één
Vandaag zetten we heel graag alle papa's in de bloemetjes. Daar wensen we jullie allemaal een geweldige en zonnige Vaderdag toe.

Dit is de zomer bij Eén

één
De zon is in het land en daarom verwennen we jou met een heleboel gekende zomerse waarden en zonnige nieuwe programma's.

Eerste kortfilm voor Ish Ait Hamou!

één
In zijn eerste kortfilm Klem brengt Ish het verhaal van zijn derde roman "Als je iemand verliest die je niet kan verliezen”. De opnames starten vandaag.

Tom Waes zorgt voor ophef in Rusland

één
Onlangs liet Tom Waes zijn WK-lied ‘Dva Vodka’ op de wereld los. De Russische zender NTB skypete even met hem om verhaal te halen.

Win tickets voor België - Costa Rica

één
Speel mee en wie weet mag jij onze Rode Duivels uitzwaaien voor ze naar het WK in Rusland vertrekken.

De sportzomer van Eén

één
Sport brengt mensen samen en daarom zit je deze zomer bij Eén goed voor een flinke dosis sport. Het WK voetbal, de Tour, de European Championships en veel meer.

Welke Rode Duivels gaan mee naar het WK?

één
Bondscoach Roberto Martinez maakte net zijn 24-koppige selectie voor het WK voetbal 2018 bekend. Ontdek hier alle namen!

Klaarmaken voor een blind date

één
Els is terug vrijgezel en wil daar iets aan veranderen. Daarom zocht ze online naar een blind date. Maar dat bezorgt haar meteen een hoop kopzorgen.

Philippe Geubels speelt de hoofdrol in 'Geub'

één
In Geub krijgt Philippe een serieuze relationele tegenslag te verwerken wanneer zijn vrouw ervandoor gaat met een charismatische en 63-jarige Nederlander.

Verras je mama met deze speciale kleurplaat

één
Ben je Moederdag helemaal vergeten en in paniek op zoek naar een cadeautje? Print deze speciale kleurplaat en verras je moeder met dit origineel geschenk.

Opnames Dertigers starten binnenkort

één
Midden mei starten in Antwerpen de opnames van de nieuwe reeks Dertigers (werktitel), over zes vrienden en de uitdagingen van hun generatie.

Dag van de lach

één
Op de eerste zondag van mei is het dag van de lach, dus wij lachen gezellig mee.

Exclusief: de eerste beelden van Over water

één
Wauw! Ontdek nu exclusief de eerste beelden van Over water, de nieuwe reeks van de hand van Tom Lenaerts, met muziek van Tamino!

Lezen wordt nog leuker met Langzullenwelezen.be

één
Ken je Langzullenwelezen.be al? Het gloednieuwe lees- en boekenplatform van de VRT wil mensen goesting geven om te lezen.

Verras je mama met THUIS of Dagelijkse kost

één
Moederdag komt eraan, dus tijd om mama in de watten te leggen. Speel mee en verras haar met een set van THUIS of Dagelijkse kost.

Tik tak is ingewikkeld

één
Als je denkt dat je leven echt ingewikkeld is, moet je volgens Adriaan eens naar Tik tak kijken. Hij beschrijft een gemiddelde aflevering.

Adriaan heeft moeite met pop-upshops

één
Door het online shoppen, verdwijnen een steeds meer winkels in de steden. Adriaan maakte onlangs kennis met een nieuw fenomeen: de pop-upshop.
VRTNU VRTNU VRTNU