Spring naar inhoud

10 keer sterren op de rode loper

één

10 jaar de MIA's

10 jaar de MIA's dat is ook 10 jaar glitter en glamour op de rode loper. We zetten de meest glamoureuze en opmerkelijke momenten even op een rij.

1. Astrid (Bryan) Coppens

Glitter and glamour, straight from LA. Astrid Coppens, toen nog Bryan, op de rode loper op met een flinke portie internationale klasse. Amazing!

2. Eva Daeleman en Adriaan Van den Hoof

In 2011 presenteerde dit duo de MIA's. Adriaan liet toen zijn wit pak signeren door alle aanwezigen zodat het geveild kon worden voor Music for Life.

3. Joy-Anna Thielemans

Een rode loper zonder it-girl Joy-Anna? Dat kan niet! En naar geheel eigen stijl hoorde daar natuurlijk een selfie bij.

4. Pat Krimson en Loredana

2014 was het jaar van de comeback van 'Patje' en 2 Fabiola. Hij haalde er een nieuwe zangeres bij, die hij ondertussen zijn vriendin mag noemen, en samen scoorden ze met de hit 'She's after my piano'. Dat werd in stijl gevierd op de rode loper van de MIA's!

5. Tanja Dexters

Een rode loper zonder Tanja Dexters? Kan niet! En zoals je op de foto kan zien is dat amusement gegarandeerd.

6. Urbanus en Rocco Granata

Op de rode loper van de MIA's kom je de strafste artiesten tegen. Wat dacht je van de combinatie Urbanus en Rocco Granata? 2 levende muzikale legendes bij elkaar!

7. Black Box Revelation

Soms mag het eens wat minder zijn, toch? Jan en Dries van The Black Box Revelation doen altijd hun eigen ding, ook op de rode loper. Wat denk jij ervan, hot or not?

8. Arbeid Adelt

Deze verschijning op de rode loper herinner je je zeker nog. Marcel Vanthilt en Luc Van Acker zijn dan wel oude rotten in het vak, qua outfit zijn ze mee met hun tijd!

9. Showbizz Bart en Hadise

Als er één iemand is die niét mag ontbreken op de rode loper is het Showbizz Bart wel. Zijn outfit en kapsel zijn steeds on point en ook over zijn accessoires is nagedacht. Voor de ene is het een handtas, voor Showbizz Bart kan dat een mooie zangeres zijn.

10. dEUS

En dan zijn er nog de mannen van dEUS. Zij durven de rode loper gewoon wel eens afbreken.

De feestelijke editie van de MIA's vindt plaats op donderdag 2 februari in Paleis 12. Voor alle info en tickets kan je terecht op deze pagina.

geschreven op 24 januari 2017
VRTNU VRTNU VRTNU