Spring naar inhoud

10 keer strak in 't pak

één

10 jaar de MIA's

Voor de Mia’s worden de beste, meest opvallende en oogverblindende kostuums uit de kast gehaald. Deze 10 mannen gaan de geschiedenisboeken in als meest strak in het pak!

  1. 2008, het jaar waarin Regi’s haar nog een beetje op dat van Showbizz Bart leek en wit 'the way to go' was. Strak in het witte pak: check!
  1. Absynthe Minded sprong ook op de 'wit-is-hip-kar' en dus belden ze elkaar op voorhand voor deze memorabele dresscode.
  1. Ook samen strak in het pak: de Neveneffecten in 2010. Strak, strakker, strakst.
  1. De Mia’s? Dat is hét moment om het beest uit te hangen, moet Bart Peeters gedacht hebben. En alleen hij komt weg met een luipaardpels-biesje aan zijn kostuum. Benieuwd wat onze presentator dit jaar zal dragen!
  1. Adil El Arbi ging vorig jaar voor glimmend en geometrisch. Maar sowieso wel the shit!
  1. Peter Van de Veire ging niet voor glitter in 2014, maar droeg gewoon de rode loper. Ideaal om als presentator alle gasten te ontvangen, natuurlijk!
  1. Wie echt niet kan ontbreken in dit lijstje is de meester van de opvallende kostuums: Marcel Vanthilt. In 2009 ging hij resoluut voor een blauw kostuum met matching bril. Oogverblindend.
  1. En zoals dat met echte sterren gaat, deed Marcel Vanthilt ook aan een kledingwissel dat jaar. Hij ontving Prins Laurent in stijlvol Laken-gordijn.
  1. Strak, strakker, Jacques. Want altijd stijlvol: Jacques Vermeire.
  1. 10 jaar de Mia’s en 10 jaar stijlvol: de mannen van Triggerfinger. Altijd strak in het pak. Bedankt daarvoor, mannen!

De feestelijke editie van de MIA's vindt plaats op donderdag 2 februari in Paleis 12. Voor alle info en tickets kan je terecht op deze pagina.

geschreven op 30 januari 2017
VRTNU VRTNU VRTNU