Spring naar inhoud

Eén

Niet te missen bij Eén!

play
Eén

Vanaf 1 november: Radio gaga op Eén

Een selectie van zes afleveringen uit de afgelopen drie seizoenen krijgen vanaf donderdag 1 november een vervolg op Eén.
Eén

Win een duoticket voor de Boekenbeurs

Op 28 oktober opent de Boekenbeurs voor de 82ste keer haar deuren. Speel mee en wie weet win je een duoticket.
Eén

Win een duoticket voor Helmut Lotti

Speel mee en wie weet mag jij de exclusieve tv-opname van Soul classics in symphony bijwonen.
play
Eén

Scrooge, A Christmas Carol van Charles Dickens

Scrooge of ‘A Christmas Carol’ is één van de mooiste en bekendste vertellingen ooit. Ontdek deze kerstperiode de musical met meesterverteller Warre Borgmans.
Eén

Win de 100e Kampioenenstrip en een duoticket voor Comics Station

Zin in een supertoffe uitstap deze herfstvakantie? Je maakt nu kans op het 100e stripalbum van F.C. De Kampioenen én een duoticket voor Comics Station.
Eén

Volg je Eén al op Instagram?

Bij Eén zit je ook goed op Instagram. Volg ons en ontdek exclusieve achter de schermen-foto's en filmpjes van onze programma's!
Eén

We ronden het verkiezingsweekend af met Het Kopstukkendebat

Tijdens het verkiezingsweekend op zaterdag 13 en zondag 14 oktober staan Eén en VRT NWS voor je klaar in heel Vlaanderen en Brussel.
Eén

Win een familieticket voor de nieuwe Sinterklaasfilm

De stad wordt wakker gehouden door lawaai. De inwoners zijn boos op de Sint omdat ze denken dat hij het lawaai veroorzaakt. Kan hij zijn onschuld bewijzen?
Eén

Win tickets voor First man op één@themovies

First Man vertelt het verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen. Ontdek samen met ons de film op 15 oktober in Brussel.
Eén

Philippe Geubels presenteert nieuwe humoristische panelquiz

Philippe is een wandelende medische encyclopedie en dat talent gaat hij gebruiken in een nieuwe panelquiz over gezondheid. In het voorjaar van 2019 op Eén.
Eén

Eerste opnamedag nieuwe fictiereeks Black-out

Vandaag starten de opnames voor de nieuwe fictieserie Black-out, een politieke actiethriller over een land in de ban van een complete elektriciteitspanne.
play
Eén

Eén ondersteunt Indonesië 12-12

Ten voordele van de slachtoffers van de tsunami op het Indonesische eiland Sulawesi zal er ook op Eén spots uitzenden om uit te nodigen om te steunen.
Eén

Lang leve de muziek!

Lang leve de muziek! biedt je een wonderlijke trip langs 60 jaar Nederlandstalige liedjes. De grootste muziektentoonstelling ooit in Vlaanderen.
Eén

Stem op jouw favoriete tv-dier!

Vandaag is het Werelddierendag. Ook bij ons passeerden al heel wat leuke dieren de revue. Tijd voor jou om op je favoriete tv-dier te stemmen!
Eén

Win een exemplaar van Tough body strong mind

We willen wel graag een sterk en gezond lichaam, maar ergens onderweg haken we af. Saartje Vandendriessche toont in haar nieuwste boek hoe het anders kan.
Eén

Win een arrangement voor Open bedrijvendag

Op zondag 7 oktober openen honderden bedrijven de deuren voor het publiek. Speel mee en wie weet mag jij wel op verkenning met ons arrangement.
play
Eén

Eén in de prijzen op de Ensors

Vanavond werden de Ensors, de Vlaamse filmprijzen, uitgereikt op het Filmfestival van Oostende. Tabula rasa was de grote winnaar!
Eén

Down the road en Sorry voor alles winnen Rose d'or

Fantastisch nieuws: Down the road, Sorry voor alles en Taboe vielen vandaag in de prijzen op de prestigieuze Rose d'or awards in Berlijn.
Eén

De Kampioenen in Comics station!

Vanaf nu zijn F.C. De Kampioenen ook te ontdekken in Comics station!
Eén

Win een duoticket voor Je m’appelle Jacques Brel

Music Hall, gelauwerd Brel-vertolker Filip Jordens en regisseur Dirk Decloedt brengen hulde aan chansonnier Jacques Brel.
VRTNU VRTNU VRTNU