Spring naar inhoud

één

Niet te missen bij Eén!

Word lid van De voorleesclub

één
Deel je leesplezier met de mensen die je graag ziet en word lid van De voorleesclub. Stuur je filmpje in en maak kans op een bezoek van een bekende voorlezer.

Win een duoticket voor De Warmste Week wetenschapsavonden

één
Op 18, 21 en 22 december organiseert Universiteit van Vlaanderen de laatste wetenschapsavonden van dit jaar, ten voordele van De Warmste Week. Ben jij erbij?

Adele one night only met Oprah Winfrey

één
Zaterdagavond 27 november kijk je naar deze special waarin Oprah Winfrey Adele interviewt, en de bekende zangeres ook een uniek optreden geeft.

De Warmste Week 2021: Danira bij Pioen VZW

één
Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen. Dat vindt ook Peter Huyghe, die met Pioen vzw een project heeft ingediend voor De Warmste Week.

Lichtpuntjes tegen kanker

één
Momenteel leven zo’n 222.500 mensen in Vlaanderen met kanker of de gevolgen ervan. Daarom starten Kom op tegen Kanker en Eén met de nieuwe Lichtpuntjes-actie.

Kom naar een opname van Vrede op aarde

één
Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan snel in.

Opnames fictiereeks Roomies gestart

één
Vorige week zijn de opnames gestart van Roomies, een nieuwe minireeks vol humor, herkenbaarheid en eerlijkheid over twee twintigers die gaan samenwonen.

Win een duoticket voor De grote schijn 2021

één
De Grote Schijn is terug van nooit helemaal weggeweest! En jij kan er op zaterdag 30 oktober bij zijn met je +1. Doe mee met onze wedstrijd en win.

Opnames gloednieuwe fictiereeks 'Arcadia' gestart

één
Hoe overleef je in een wereld waar een scoresysteem jouw levenskwaliteit bepaalt? Dat is het uitgangspunt van de gloednieuwe spannende reeks Arcadia.

Vier speciale uitzendingen voor Dag tegen Kanker

één
Op donderdag 21 oktober 2021 is het de 22ste Dag tegen Kanker. Op die dag steekt Vlaanderen kankerpatiënten en hun naasten een groot hart onder de riem.

Win een duoticket voor The French Dispatch op FFG

één
Willen jij en je +1 op vrijdag 22 oktober genieten van de spiksplinternieuwe film van regisseur Wes Anderson op Film Fest Gent? Doe dan mee met onze wedstrijd!

Laat je verrassen op Film Fest Gent 2021

één
Het Film Fest Gent is een vaste waarde in het Vlaamse en internationale cultuurlandschap. Tientallen kwaliteitsfilms en filmmuziekconcerten van topcomponisten.

Junior op zoek naar de liefde

één
Junior Planckaert, op zoek naar de liefde en naar zichzelf. Ook op zoek naar de liefde en denk je dat jij bij Junior past? Schrijf je dan nu in.

Schrijf je in voor Junior op zoek naar de liefde

één
Ben jij net als Junior op zoek naar de liefde en denk je dat deze jongeman misschien wel bij je past? Schrijf je dan nu in.

Ed Sheeran speelt showcase voor De Warmste Week

één
Hij ging ook in gesprek met zijn fans over het thema van De Warmste Week: 'kunnen zijn wie je bent', een thema dat hem nauw aan het hart ligt.

Figureer in de spannende near-fictionreeks Arcadia

één
Ben je 7 en 8 oktober nog vrij en wil je graag het galafeest van je dromen meemaken? Schrijf je dan in als figurant voor deze nieuwe Vlaamse serie.

Alles wat je moet weten over De Warmste Week 2021

één
Kunnen zijn wie je bent, daar wil je toch voor werken? Linde maakt haar beslag al klaar. Wat doe jij voor De Warmste Week?

Het startschot van De Warmste Week 2021

één
StuBru-dj Fien Germijns en MNM-dj Peter Van de Veire presenteren van 6 tot 9 uur samen De Warmste Ochtendshow, te horen op beide zenders en te zien op Eén.

Opnames nieuwe fictiereeks Diamonds gestart

één
De opnames voor de nieuwe fictiereeks Diamonds zijn gestart. Onder meer Kevin Janssens zal meedoen in dit meeslepende familiedrama met misdaadaroma.

Kijk mee op de set van 'Chantal'

één
We hebben de allereerste beelden vanop de set van 'Chantal', de nieuwe fictiereeks met Maaike Cafmeyer in de hoofdrol.
VRTNU VRTNU VRTNU