Spring naar inhoud

Eén

Niet te missen bij Eén!

play
Eén

Eerste beelden van Vele hemels boven de zevende

Heb jij het prachtige boek 'Vele hemels boven de zevende' van Griet Op de Beeck gelezen? Nu komt er ook een even prachtige verfilming aan.
Eén

Win een arrangement voor Open bedrijvendag

Wil je er een extra speciale Open bedrijvendag van maken? Speel dan mee en maak kans op een arrangement.
Eén

Kom naar Steracteur Sterartiest!

Ben jij ook zo benieuwd hoe goed de acteurs uit je favoriete serie kunnen zingen? Schrijf je dan snel in voor de opnames van Steracteur Sterartiest!
play
Eén

Primeur: de nieuwe trailer van Kampioenen Forever

De première van Kampioenen Forever komt dichterbij! Daarom hebben wij in primeur de nieuwe trailer voor jou met beelden die je nog niet eerder zag.
Eén

Win ons 'Vlaanderen Feest!' vriendenboek

Wij gingen naar Vlaanderen feest en namen een vriendenboek mee. Wil jij kans maken op dit unieke boekje, gesigneerd door heel wat Vlaamse artiesten?
Eén

Win ons 'Zomerhit 2017' vriendenboek

Wij gingen naar Zomerhit 2017 en namen een vriendenboek mee. Wil jij kans maken op dit unieke boekje, gesigneerd door heel wat Vlaamse artiesten?
Eén

Welkom in Die huis

Vanaf 26 september heet Eric Goens je elke dinsdag welkom in Die huis in Zuid-Afrika. Het wordt voor de gasten meer dan ooit een confrontatie met zichzelf.
play
Eén

Mierenpipi op een stokje en slangenbloed

Op een culinaire reis door de wereld kom je heel wat vreemde dingen tegen. Daar kan Nick vanaf nu ook van meespreken.
play
Eén

Nick Bril in de keuken

Nick Bril volgt de ambassadeurs van 'Tastes of the world', maar ook hij wordt gevolgd in de keuken. En daar blijft hij niet altijd even kalm onder stress.
play
Eén

Tastes of the world

Nick Bril, chef van The Jane en dj, nodigt zes culinaire ambassadeurs uit op Tomorrowland om er hun gerecht te bereiden in het Tastes of the World-restaurant.
Eén

Nieuw: Appel d'urgence

Na De noodcentrale is er vanaf donderdag 28 september ook Appel d'urgence. Vijf weken lang kan je een kijkje nemen bij de calltakers van de noodnummers in Luik.
Eén

Kobe Ilsen vertrekt op reis voor nieuw programma

Vandaag vertrekt Kobe Ilsen voor een langere tijd naar het buitenland voor de opnames van een gloednieuw reportagemagazine.
Eén

Kom naar de avant-première van It's showtime

Volgend jaar kan je kijken naar It's showtime, maar een paar geluksvogels kunnen de reeks alvast in avant-première ontdekken. Speel dus snel mee.
play
Eén

De 3 wijzen bij Thuis

Kobe Ilsen stond op 1 september op de set van Thuis met een speciale aflevering van De 3 wijzen. De wijzen? Dokter Ann, Dieter en Tamara.
play
Eén

Heerlijk lunchen met Jeroen Meus

Ook alle leerlingen verdienen natuurlijk een buitengewone 1 september. Dus is Jeroen Meus voor hen tomatensoep met balletjes gaan maken.
play
Eén

Danira's Dubbeldekker

De werknemers van het BASF werden vanochtend opgehaald door Danira's Dubbeldekker. Zij verzorgde de nodige animatie en een rijkelijk ontbijt.
play
Eén

Op de trein met conducteur Frank Deboosere

De pendelaars op de trein Hasselt - Brussel werden deze ochtend gecontroleerd door een buitengewone conducteur.
Eén

Dag Eén: alle foto's

Danira, Frank, Jeroen en meer: bekijk alle foto's!
play
Eén

De hoogtepunten van Dag Eén

Een treinrit met conducteur Frank, opstaan met Danira, een lekkere lunch van Jeroen Meus en zoveel meer. Ontdek de hoogtepunten van Dag Eén.
play
Eén

Win de 'Zomerhit 2017'-cd

'Zomerhit 2017' was weer een spetterend feest met optredens van fantastische artiesten zoals Niels & Wiels en Gers Pardoel! Win nu de verzamel-cd met alle hits.
VRTNU VRTNU VRTNU