Spring naar inhoud

Eén

Niet te missen bij Eén!

play
Eén

Win een duoticket voor Je m’appelle Jacques Brel

Music Hall, gelauwerd Brel-vertolker Filip Jordens en regisseur Dirk Decloedt brengen hulde aan chansonnier Jacques Brel.
Eén

Witse met audiodescriptie

Driedelige miniserie van Frank Van Mechelen naar de gelijknamige Vlaamse misdaadreeks.
Eén

Bezoek de VRT

Benieuwd naar de VRT achter de schermen? Onze gidsen nemen je mee naar de studio’s, leggen je uit hoe regiekamers werken. En je mag zelfs het weer presenteren.
play
Eén

Schrijf je in voor Twee tot de zesde macht!

Jeroen Meus is op zoek naar gemotiveerde en sympathieke duo's voor het nieuwe seizoen van Twee tot de zesde macht. Ben jij dé geknipte kandidaat?
play
Eén

Win duoticket voor Best of musicals

In The best of musical wordt de ene musical hit na de andere gebracht met live orkest en een indrukwekkende cast.
Eén

Beleef Erfgoeddag in Leuven als een echte VIP

Op zondag 22 april 2018 is het weer Erfgoeddag. Wij mogen enkele gezinnen trakteren op een echte VIP-behandeling in Leuven
Eén

Arnout Hauben trekt de Noordzee rond voor nieuw programma

Arnout is begonnen met de opnames voor een nieuwe reeks. Hij gaat op een uitzonderlijk avontuur dat vertrekt in Brugge en helemaal rond de Noordzee leidt.
Eén

Nostalgie tijdens de paasvakantie

Tijdens de paasvakantie kan je weer heel wat pareltjes uit het archief van Eén ontdekken op VRT NU.
play
Eén

De hoogtepunten van De ronde 101

Ontdek de spannendste en mooiste momenten uit de special 'De ronde 101', een verslag van de 101ste editie van de Ronde van Vlaanderen.
play
Eén

"Dit is onvoorstelbaar"

Ontdek de Ronde van Vlaanderen 2017 zoals je het nog nooit gezien hebt. Unieke beelden achter de schermen vertellen het verhaal van de 101ste editie.
play
Eén

De Ronde van Vlaanderen bij Eén

Op zondag 1 april wordt de 102de editie van de Ronde gereden. Eén zet ‘Vlaanderens mooiste’ het hele weekend in de kijker.
play
Eén

Achter de schermen bij De ronde van Vlaanderen

In deze unieke special krijg je een blik voor en achter de schermen van de 101ste editie van De ronde van Vlaanderen uit 2017.
Eén

Ontdek de nieuwe Dagelijkse kost-site

De site van Dagelijkse kost zit in een nieuw jasje! Je kan er nu terecht met al je kookvragen en vindt er hopen inspiratie voor je volgende etentje.
Eén

Win een outfit van F.C. De Kampioenen

Scoren als een echte kampioen doe je met de sportoutfits van F.C. De Kampioenen. Beantwoord de wedstrijdvraag en maak kans op een set met shirt en broek.
Eén

Win een duoticket voor 'Van 7 tot 77'

Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht versmelten hun wederzijdse respect en sympathie tot een avondvullend lachsalvo en jij kan tickets winnen voor de première.
Eén

Tom Boonen binnenkort op Eén

Wielerheld Tom Boonen werkt momenteel aan zijn eerste programma voor Eén. Daarin zoekt hij mensen voor wie de fiets centraal staat in hun leven.
Eén

Undercover met Tom Waes naar Cannes

Als enige Belgische reeks is Undercover, de nieuwe reeks van Tom Waes die in 2019 gepland staat, geselecteerd voor de competitie op het festival Canneséries.
Eén

Bewerk je foto’s op Instagram met de Kampioenen-stickers

Vroeg jij je altijd al af hoe je eruit zou zien in F.C. De Kampioenen? Zoek op ‘dagschotel’ en vind alle F.C. De Kampioenen stickers op Instagram!
Eén

Cath ontvangt mensen met speciale voornemens

Vanaf 15 maart ontvangt Cath Luyten wekelijks een aantal gewone Vlamingen die in 2017 iets bijzonders wilden realiseren.
Eén

Die huis komt terug en dit zijn de eerste namen

Goed nieuws voor alle fans van Die huis: er komt een nieuw seizoen van de reeks aan! Wij hebben alvast de eerste namen voor jou.
VRTNU VRTNU VRTNU