Spring naar inhoud

Eén

Niet te missen bij Eén!

Eén

Toon ons hoe jij supportert

Toon met een filmpje hoe jij en je vrienden supporteren en wie weet verover je wel een plaatsje in een tv-spot op Eén.
play
Eén

Win gezinsticket voor F.C. De Kampioenen fandagen

Op 6, 7, 8 en 9 juli staat Plopsaland De Panne volledig in het teken van F.C. De Kampioenen en jij kan erbij zijn.
Eén

Nooit meer ten oorlog

Het is op 11 november 2018 precies honderd jaar geleden dat er een einde kwam aan de Groote Oorlog. We blikken terug op een eeuw lang Wapenstilstand.
Eén

Test: Ben jij de grootste WK-kenner?

Volg je alle matchen op de voet en ken je ook alle spelers van andere landen? Test je kennis over historische gebeurtenissen uit de WK-geschiedenis!
Eén

Test: Welk type supporter ben jij?

Tijdens het WK staan we als één man achter onze Rode Duivels! Hoe ga jij hen straks aanmoedigen? Ontdek het via deze test.
Eén

Win tickets voor de avant-première van Book club

Vier vriendinnen komen maandelijks samen voor hun boekenclub. Hun leven verandert voorgoed wanneer ze zich aan de reeks van Fifty Shades of Grey wagen.
play
Eén

Thuismatch

Het wordt een thuismatch voor Maarten Vangramberen en Aster Nzeyimana. Maar hun pronostiek voor de finale zal je verrassen!
Eén

Win een duoticket voor de bioscoop

Nood aan wat ontspanning na de examens? Of op zoek naar een binnenactiviteit aangezien het toch altijd regent op je dagje vrij?
Eén

Ben jij de creatiefste Rode duivels-supporter?

Bak je voor de hele straat taartjes in onze Belgische driekleur? Of versier je de hele straat met onze Duivels? Laat ons weten hoe jij dit WK supportert.
play
Eén

Gelukkige Vaderdag

Vandaag zetten we heel graag alle papa's in de bloemetjes. Daar wensen we jullie allemaal een geweldige en zonnige Vaderdag toe.
Eén

Dit is de zomer bij Eén

De zon is in het land en daarom verwennen we jou met een heleboel gekende zomerse waarden en zonnige nieuwe programma's.
Eén

Eerste kortfilm voor Ish Ait Hamou!

In zijn eerste kortfilm Klem brengt Ish het verhaal van zijn derde roman "Als je iemand verliest die je niet kan verliezen”. De opnames starten vandaag.
Eén

Tom Waes zorgt voor ophef in Rusland

Onlangs liet Tom Waes zijn WK-lied ‘Dva Vodka’ op de wereld los. De Russische zender NTB skypete even met hem om verhaal te halen.
Eén

Win tickets voor België - Costa Rica

Speel mee en wie weet mag jij onze Rode Duivels uitzwaaien voor ze naar het WK in Rusland vertrekken.
Eén

De sportzomer van Eén

Sport brengt mensen samen en daarom zit je deze zomer bij Eén goed voor een flinke dosis sport. Het WK voetbal, de Tour, de European Championships en veel meer.
play

Het jaar van Eén

Het beste wat Eén je dit jaar te bieden had!
Eén

Welke Rode Duivels gaan mee naar het WK?

Bondscoach Roberto Martinez maakte net zijn 24-koppige selectie voor het WK voetbal 2018 bekend. Ontdek hier alle namen!
play
Eén

Klaarmaken voor een blind date

Els is terug vrijgezel en wil daar iets aan veranderen. Daarom zocht ze online naar een blind date. Maar dat bezorgt haar meteen een hoop kopzorgen.
Eén

Philippe Geubels speelt de hoofdrol in 'Geub'

In Geub krijgt Philippe een serieuze relationele tegenslag te verwerken wanneer zijn vrouw ervandoor gaat met een charismatische en 63-jarige Nederlander.
Eén

Verras je mama met deze speciale kleurplaat

Ben je Moederdag helemaal vergeten en in paniek op zoek naar een cadeautje? Print deze speciale kleurplaat en verras je moeder met dit origineel geschenk.
VRTNU VRTNU VRTNU