Spring naar inhoud

Eén

Niet te missen bij Eén!

Eén

Kamal redt jouw bedrijf in zijn nieuwe programma

Ben jij een ondernemer die hard werkt, maar lijkt het alsof je toch niet vooruit komt? Schrijf je dan nu in.
Eén

Win tickets voor de musical Iedereen beroemd

Speel mee en wie weet zien we je binnenkort bij Iedereen beroemd, de musical.
play
Eén

Willy Willy is overleden

De Belgische rocklegende Willy Willy is niet meer. Nadat in juni vorig jaar kanker bij hem werd vastgesteld, overleed de leadgitarist van The Scabs.
Eén

Win een duoticket voor The best of musicals

De tweede editie van The Best of Musicals wil je zeker niet missen. Speel mee en win tickets voor de voorstelling van zaterdag 2 maart in Capitole Gent.
play
Eén

De 5 mooiste gedichten uit Vrienden van de poëzie

Dag vrienden van de poëzie. Vandaag is het Gedichtendag en daarom hebben we 5 bijzondere gedichten geselecteerd uit het rijke archief.
Eén

Stel je kandidaat voor Switch

Switch met Adriaan! Altijd al eens op tv willen bewijzen dat je een stiekeme slimmerik bent? Dat kan nu: schrijf je in voor het nieuwe seizoen.
play
Eén

Factcheckers zoekt fabels en feiten

Heb jij een fabel of feit waarover je nu eindelijk de waarheid wil weten? Mail ons en Britt, Jan en Thomas zoeken het misschien wel voor je uit.
Eén

Kom naar Neverland, de musical

Vlieg mee met Peter Pan, Wendy & Tinkelbel naar Neverland. En maak kennis met Kapitein Haak en met de Verloren Jongens.
play
Eén

Tom Waes zoekt straffe kandidaten voor Kamp Waes

Tom Waes is op zoek naar kandidaten voor een bijzonder nieuw tv-programma: Kamp Waes.
play
Eén

Dit zijn de goede voornemens van onze bv's

We beginnen met volle moed aan het nieuwe jaar. Maar wat willen onze gezichten allemaal bereiken in 2019? Hun antwoorden zullen je verrassen.
play
Eén

Klaar voor een spetterend voorjaar

Er staat heel wat te gebeuren bij Eén. Benieuwd ons voorjaar? Maaike zingt je door al onze programma's. Naar welke kijk jij uit?
Eén

De feestdagen in 10 cartoons!

Tijdens de feestdagen schotelen we je elke dag een nieuwe cartoon voor. Van een feestmarathon tot ergernissen aan tafel... je maakte het zeker al eens mee!
Eén

Ga van oud naar nieuw met Eén

We sluiten 2018 af en starten 2019 met een combinatie van een flinke dosis humor, romantiek en een ongeziene vriendschap.
play
Eén

Dit zijn de nieuwjaarswensen van onze gezichten

Een nieuw jaar, een heleboel nieuwe wensen en voornemens! Maar wat zijn de nieuwjaarswensen van onze schermgezichten? Wij zochten het voor je uit.
play
Eén

Gelukkig nieuwjaar van ons bij Eén!

Van iedereen bij Eén willen wij jou een héél gelukkig nieuwjaar toewensen! Dat het een prachtig, gelukkig, gezond en liefdevol 2019 mag worden.
Eén

Win een duoticket voor de cinema

Start het nieuwe jaar met een leuke film in de cinema. Doe mee met onze wedstrijd en misschien hebben je +1 en jij binnenkort een gezellige filmavond.
Eén

Win de lp+dvd van Coldplay: Live in Sao Paolo

Wil jij deze unieke lp + dvd van Coldplay: Live in Sao Paolo winnen? Doe mee met onze wedstrijdvraag en haal dit onvergetelijke concert in huis.
Eén

De playlist van het Jaaroverzicht

Elk jaar heeft zijn soundtrack, met nummers die in het oog en oor sprongen! Beluister hier alle muziek uit het Jaaroverzicht 2018 van VRT NWS.
play
Eén

Kerstdag: De nieuwste zaalshow van Philippe Geubels

Na 2 jaar televisiewerk in binnen- en buitenland is Philippe Geubels terug en wil hij zijn publiek bedanken met een nieuwe voorstelling: 'Bedankt voor Alles'.
Eén

De ultieme kerstfeestlijst!

Ben je nog op zoek naar dé perfecte afspeellijst tijdens het koken, aan de feestdis of gewoon om te dansen in de living?
VRTNU VRTNU VRTNU