Spring naar inhoud

Eén

Niet te missen bij Eén!

play
Eén

Kom alles te weten over Riviera

Vanaf 25 juli kan je genieten van de spannende Britse drama- en misdaadreeks Riviera, over de onderwereld van de Franse Rivièra.
Eén

Dieter Coppens maakt Down the road

In Down the road neemt Dieter mensen met het syndroom van Down mee op reis. Samen verleggen ze grenzen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan.
Eén

Ken jij deze bekende varkens?

Tony probeert in Het varken van Madonna zijn varken Porki aan de man brengen in een bijzonder avontuur. Maar ken jij deze legendarische varkens? Doe de test.
Eén

7 dingen die je moet weten over Louis De Funès

In de jaren 60 en 70 was hij niet weg te denken van het witte doek. Maar wist je deze zeven dingen al over topkomiek Louis De Funès?
Eén

Gratis e-strip: De kampioenen aan zee

Geen plaats meer in je reiskoffer? Download dan nu gratis de e-strip De kampioenen aan zee.
Eén

Een gratis yogales met Ingeborg

Eén maakt je zomer! Zondag organiseren we een gratis yogales met Ingeborg. Wil je erbij zijn? Laat dan hier je mailadres achter.
Eén

Win een duoticket voor de bioscoop

De zomer zit weer bomvol met allerlei filmtoppers. En omdat het niet elke dag terrasjesweer is, geven wij enkele duotickets weg voor de bioscoop.
play
Eén

Kom naar een opname van Voor de leeuwen

In Voor de leeuwen wordt nieuw komisch talent echt voor de leeuwen gegooid. Wij zoeken de honderd gulste lachers van Vlaanderen.
Eén

Hoe goed ken jij de Red flames?

De Red flames geven het beste van zichzelf in de EK-match tegen Denemarken. Maar hoe goed ken jij ons nationaal vrouwenelftal? Doe de test.
Eén

De genomineerden voor Radio 2 zomerhit 2017

Wie wint dit jaar de Radio 2 Zomerhit? Op 13 augustus rond 22.00u, na een spetterende live show in Blankenberge, weten we het. Maar eerst moet jij kiezen.
Eén

De 8 grappigste films met Louis De Funès

Enkele weken lang kan je bij ons kijken naar een paar legendarische films van Louis De Funès. Wij verzamelden zijn 8 toppers in een handig overzicht.
play
Eén

Ontdek alle hoogtepunten van Vlaanderen feest!

Peter Van de Veire presenteert een muziekshow met veel topartiesten die uitsluitend Nederlandstalige muziek zingen, waaronder K3, Christoff en Van Echelpoel.
Eén

5 redenen om naar 'Urbanus zelf!' te kijken

Urbanus brengt vanavond zijn legendarische liedjes, samen met oude en nieuwe sketches, in een theatershow. Wij geven je 5 redenen waarom je dit niet mag missen.
Eén

7 tips om lange wachttijden op de luchthaven te overleven

In The terminal moet Viktor negen maanden lang op de luchthaven wonen. Als je deze zomer last hebt van extreme vertragingen, kan je deze handige tips gebruiken.
play
Eén

Bekijk hier de trailer van Kampioenen Forever

In hun derde film trekken De Kampioenen naar Zuid-Afrika om hun voetbalploeg te redden. Ontdek hier al de eerste exotische beelden!
play
Eén

De zomerfilms van Eén

Filmliefhebbers zitten deze zomer goed bij Eén, met iedere zaterdag een film. Acht internationale kaskrakers waar je maar niet genoeg van krijgt.
play
Eén

Philippe Geubels zoekt mensen

In een nieuw zondagavondprogramma gaat Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor. Heb je interesse om mee te doen? Schrijf je dan nu in.
Eén

Win tickets voor de F.C. De Kampioenen fandagen

Beantwoord de wedstrijdvraag en win een gezinsticket voor de F.C. De Kampioenen fandagen in Plopsaland.
play
Eén

Laat de zon in je hart!

Frank Deboosere en Sabine Hagedoren vieren het begin van de zomer. Ze zingen 'Laat de zon in je hart'. Feest!
Eén

Stel je kandidaat voor Switch

Switch met Adriaan! Altijd al eens op tv willen bewijzen dat je een stiekeme slimmerik bent? Dat kan nu: schrijf je in voor het nieuwe seizoen.
VRTNU VRTNU VRTNU