Spring naar inhoud

Een nieuw programma met Steven Van Herreweghe

Echt iets voor u

Exclusief online te bekijken

In Echt iets voor u nodigt Steven Van Herreweghe telkens een bekende gast uit voor een gesprek via videocall. Als leidraad voor dat gesprek, selecteert Steven een aantal fragmenten uit het rijke VRT-archief, waarvan hij vermoedt dat ze echts iets voor die gast zijn. Samen duiken ze zo in een grappige, verrassende of ontroerende nostalgietrip. De eerste gasten die aan bod komen zijn Dieter Coppens en Siska Schoeters.

Op vrijdagavond gaat Steven ook live voor de ‘Echt iets voor u: videoparty’. Dan nodigt hij, opnieuw via videocall, drie bekende gasten uit om samen te kijken naar een volledige aflevering van een legendarisch programma uit het VRT-archief. Welk programma dat is, is zowel voor de gasten als de kijkers een verrassing. In de eerste ‘Echt iets voor u: videoparty’ ontvangt Steven Nora Gharib, Sven de Leijer en Aster Nzeyimana.

Beide programma’s worden volledig van op afstand opgenomen en uitgezonden: Steven en gasten zitten elk op hun eigen plek; ook de regie en eindredactie gebeuren van thuis uit.

‘Echt iets voor u’ kan je bekijken op de online kanalen van Eén:

  • ‘Echt iets voor u’: vanaf maandag 20/04 op VRTNU (vrtnu.be of de vrtnu app)
  • ‘Echt iets voor u: videoparty’: vanaf vrijdag 17/04 elke vrijdagavond om 21.00 live op de Facebookpagina van één, daarna te herbekijken op VRTNU.
geschreven op 16 april 2020
VRTNU VRTNU VRTNU