Spring naar inhoud

Maak kennis met Julie

Julie Slaets – 25 jaar

Julie houdt van avontuur en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Ze wil graag aan de wereld tonen wat ze kan en wie ze is. Ze wil ook aan haar ouders tonen hoe zelfstandig ze kan zijn.

"Ik doe het om heel de wereld te laten zien wat ik durf."

Julie woont thuis bij haar ouders in Langdorp. Ze heeft nog een zus Jill die net het huis verlaten heeft.

Ze wordt blij van veel dingen in haar leven. Maar vooral van de zon die schijnt en veel vrienden en vriendinnen rondom haar.

Julie heeft een drang naar zelfstandig zijn en meer vrijheid dan dat ze momenteel heeft. Ze wil bijvoorbeeld graag zelfstandig gaan wonen. Ze is ook graag weg van thuis en mist haar ouders niet snel.

Ze heeft weinig angsten en is geen broekschijter. Ze is al een keer gaan kamperen met haar school bij de para’s. Haar vriendinnen waren bang maar zij niet.

Waar Julie niet goed tegen kan is pesten en plagen. En dat mensen haar opjagen, zoals haar papa dat ’s morgens soms doet. Ze wordt er droevig van als mensen overlijden.

Werk/school

Julie gaat nog naar school. Ze zit momenteel in haar laatste jaar. In het weekend helpt ze haar papa soms met administratie.

Momenteel weet ze nog niet wat ze gaat doen als ze afgestudeerd is. Ze droomt ervan om het stadhuis van Aarschot administratief te mogen ondersteunen.

Muziek

Julie houdt van de Romeo’s en van de liedjes die ze op school leert en zingt met het koor. Ze zingt in de Brembergband.

Haar grote idolen zijn Niels Destadsbader en de Romeo’s. Ze is ook fan van Christoff, K3, Bart Peeters en Bart Kaëll. Ze is nog nooit naar een festival geweest, maar wil graag eens het Schlagerfestival bezoeken.

Hobby's

Ze houdt van muziek, dansen en televisie kijken. Ze kijkt het liefst naar F.C. De Kampioenen en Familie. Ze wil graag eens meespelen in Familie, vooral om Kurt Rogiers daar eens te ontmoeten.

De talenten van Julie liggen volgens haar in het zingen en acteren. Naast het koor zit ze sinds kort ook in een toneelgroepje. Ze speelt ook graag spelletjes en is een echte waterrat. Vooral schoolslag is haar ding. Ze zwemt wel liefst in een zwembad. Tijdens een plons in de zee kreeg ze vroeger eens een grote slok zeewater binnen. Dat is niet voor herhaling vatbaar!

Verder schrijft Julie vaak teksten over. Vooral de korte inhoud van de tv-boekjes. Maar het liefst van al danst ze, elke keer als er muziek op staat. Stilstaan staat dan niet in haar woordenboek!

Lievelingseten

Ze eet enorm graag pasta , spruiten en rode kool . Maar ze zou ook graag op reis gaan naar Italië voor de lekkere pizza.

Confituur en haring eet ze niet graag. Ze drinkt geen wijn of bier maar heeft het ooit wel al eens geproefd.

Liefde

Ze heeft geen vriendje. Nu wil ze geen lief, maar later wel. Daar heeft haar papa het moeilijk mee, maar ze vindt niet dat haar papa haar moet beschermen. Want als liefde van twee kanten komt mag het. Ze is een beetje verliefd op een klasgenootje, die ook haar eerste kus was.

Haar knuffel, een roos biggetje, kan Julie altijd beter doen voelen.

Dromen

Julie droomt van schoon jongens, al wil ze zich zeker nog niet te snel binden. Want als je een vriend hebt moet je daarvoor zorgen en dat wil ze niet. Ze wil vrij zijn.

Ze wil gaan werken bij Fashion, het bedrijf uit Familie.

Down the road is er vanaf 4/2 elke maandag om 20.35 uur.

geschreven op 29 januari 2019
VRTNU VRTNU VRTNU