Spring naar inhoud

Maak kennis met Geoffrey

Geoffrey Teugels – 20 jaar

Geoffrey is 20, komt uit Rotselaar en is een echte grapjas. Hij is op zoek naar een leuk liefje. Hij laat zich dan ook graag vertroetelen door de meisjes!

Geoffrey woont nog bij zijn mama en hij woont daar graag. Hij heeft nog 2 broers die ook nog thuis wonen.

Met zijn persoonlijke assistent praat hij wel over zijn toekomst, wat hij wil en wat hij allemaal kan. Hij zou graag begeleid zelfstandig wonen, in een huis met verschillende mensen samen. Hij is niet graag alleen.

Momenteel zit hij nog goed bij zijn mama. Hij houdt ervan om ’s avonds naast haar in de zetel te kruipen. Hij vindt wel dat ze soms kan zagen, vooral als hij te veel chips eet.

“Ik ga mee op reis om een liefje te vinden. En om vertroeteld te worden door de meisjes.”

Geoffreys grote droom was deelnemen aan Down the road, hij keek elke aflevering van het vorige seizoen twee keer. En hij droomde vooral om daar nieuwe leuke meisjes te leren kennen.

Geoffrey is een vriendelijke, vrolijke en praatgrage jongen. Hij kan met iedereen praten, ook al kent hij de mensen niet. Hij is behulpzaam en empathisch.

Hij is ook een echte grapjas, die het fantastisch vindt om de show te stelen. Hij vindt zichzelf dan ook een echte moppentapper en gekke-bekken-trekker.

Soms kan hij eens dwarsliggen maar is dan snel te overtuigen. Zijn mama vindt hem een plantrekker.Hij heeft een heel aparte kijk op de dingen en komt vaak heel verrassend uit de hoek.

Geoffrey is graag mee met wat er in de wereld gebeurt. Hij vindt dat er meer vrede moet zijn en maakt zich zorgen over de terroristen en Trump. Als hij boos is begint hij de vloeken. Om die boosheid weg te werken luistert hij naar muziek of eet hij chips. Net als de anderen wordt hij droevig als het over de dood gaat.

Geoffrey heeft hoogtevrees maar zal toch altijd proberen om iets te doen. Hij is bijvoorbeeld al in een luchtballon geweest. In een tent heeft hij nog nooit geslapen maar dat ziet hij wel zitten als er iemand bij hem in de tent slaapt. Alleen zou hij het niet durven. Die persoon die bij hem slaapt moet wel oordoppen insteken want hij snurkt soms.

Hij heeft wel wat schrik voor inbrekers. Daarom doet hij ’s avonds altijd goed alle ramen en deuren dicht. Hij heeft ook niet graag dat zijn mama boos wordt. Dat gebeurt wel eens als hij te veel snoepjes uit de kast neemt.

Vroeger maakt hij zich zorgen over pesters omdat hij werd gepest maar nu niet meer.

Vakanties

Geoffrey is vragende partij om meer op vakantie te gaan. Op vakantie gaat hij graag naar pretparken en waterpretparken.

Hij is al in verschillende landen geweest: Duitsland, Nederland, Kreta en Bulgarije. Hij zou graag naar Zuid-Korea gaan om Psy te ontmoeten en ook naar Lui Lekker Land.

Hij is wel eens op sportkamp geweest en gaat af en toe met zijn tante op stap. Hij mist zijn mama wel af en toe. Als hij dan eens kan bellen gaat dat terug over.

Werk/school

Geoffrey ging naar de kleuterklas en de lagere school in het normale onderwijs. Sinds het secundair zit hij op een school voor buitengewoon onderwijs. Hij kan nog maximum 3 jaar naar die school gaan. Na zijn school wil hij graag een jaar of 3 verlof nemen om uit te rusten.

Geoffrey gaat elke dag naar school. Op woensdagnamiddag komen zijn PAW's langs om activiteiten met hem te doen.

Hij doet ook stage op de kleuterschool. Hij helpt de kinderen tijdens de speeltijd en in de klas.

Muziek

Hij luistert graag muziek en is grote fan van het nummer Gangnam Style van Psy. Hij kent heel de videoclip vanbuiten. Als ze dat nummer op een feestje draaien staat hij op de dansvloer.

Hij is ook fan van Jebroer en samen met zijn mama luistert hij graag naar Clouseau.

Hobby's

Hij speelt elke zaterdag toneel in de Bosuil. Hij staat heel graag op een podium. Hij wil graag zijn eigen voorstelling maken met zingen, dansen, comedy en publiek op het podium roepen.

Geoffrey is ook sportief. Hij speelt elke week voetbal bij G-voetbal in Rotselaar en heeft af en toe een match. Hij moet ook van zijn mama gaan wandelen voor zijn conditie. Hij zwemt graag en gaat graag in de wildwaterbanen.

Hij speelt niet alleen graag voetbal maar kijkt er ook graag naar. Hij is grote supporter van OHL. Hij gaat regelmatig eens naar het stadion. Hij heeft ook de spelers eens mogen ontmoeten, dat vond hij super! Hij kreeg van iedereen een handtekening en een foto.

Hij surft graag wat rond op het internet, dat doet hij elke dag als hij terugkomt van school. Hij wil ook graag zijn eigen televisiezender beginnen, hij is jaloers op VRT. Hij maakte zelf al enkele filmpjes voor YouTube.

Hij is grote fan van F.C. De Kampioenen: hij heeft alle afleveringen en films gezien en kan alles meezeggen. Op woensdag en vrijdag mag hij naar de serie kijken met een potje chips. Hij is ook fan van Geert Hoste.

Naast chips en mooie meisjes houdt hij van fuiven. Eén keer per maand gaat hij (alleen) feesten in een danscafé in Leuven. Soms draait hij ook zelf muziek.

Hij is ook een creatieve jongen. Bijna elke avond kan je hem al knutselend in zijn kamer terugvinden.

Lievelingseten

Geoffrey is zot van paprika chips. Zijn eerste zin tijdens z'n castinggesprek was: “Ik ben Geoffrey Teugels en ik eet graag chips”.

Ook een bezoekje aan de frituur vindt hij fantastisch! Hij eet ook graag pizza, kebab, hamburger, gourmet, hot dog, pannenkoeken, chocolade...

Hij lust niet zo graag vis, behalve garnalen en scampi’s. Schorseneren en hosties vindt hij ook maar niets. Hij wil aan de pastoor vragen om die hostie te vervangen door chips.

Liefde

Momenteel is Geoffrey samen met Charlotte van Down the Road.

Dromen

Geoffrey heeft heel veel dromen:

  • Naar een Samson & Gert kerstshow gaan, maar hij weet dat dat eigenlijk voor kinderen is.
  • Dat OHL ooit nog eens kampioen speelt, maar hij gelooft er zelf niet meer zo in.
  • Dat hij een eigen optreden kan geven. Hij kan wel geen instrument bespelen. Vroeger speelde hij een beetje drum maar dat zag mama niet zitten om in huis te nemen.
  • Je Broer ontmoeten.
  • Een eigen cd maken.
  • Beroemd worden.
  • Een eigen krant maken.
  • Een eigen tv-zender hebben.

Down the road is er vanaf 4/2 elke maandag om 20.35 uur.

geschreven op 01 februari 2019
VRTNU VRTNU VRTNU