Spring naar inhoud

Het nieuwe seizoen van Down the road komt eraan!

Dieter Coppens pakte voorbije zomer opnieuw zijn koffer om met zes nieuwe reisgenoten aan een groot avontuur te beginnen: 21 dagen naar Zuid-Afrika!

Op 6 september verzamelden Charlotte, Julie, Maud, Geoffrey, Maarten en Yens op de oprit van Dieter om de reis van hun leven te maken. Samen met Dieter en begeleidster Saar trekken ze 21 dagen door Zuid-Afrika.

Ze starten in Kaapstad, volgen een stuk van de Garden Route en eindigen boven Johannesburg in het natuurpark Pilanesberg.

De avontuurlijke trip zit vol nieuwe ervaringen: surfen, ziplinen, een safari en een ballonvaart zijn maar enkele van de onvergetelijke activiteiten op het programma.

Maar de groep geniet minstens even hard van de kleine momenten samen. Zoals koken, babbelen rond het kampvuur, meezingen in de auto en samen giechelen op de kamer.

Elke week leren ze elkaar én zichzelf beter kennen, groeit hun vriendschap en verleggen ze hun eigen grenzen.

Tien weken lang kan ook jij hen beter leren kennen en genieten van hun avonturen.

Down the road: vanaf 4 februari elke maandag om 20.40 uur op Eén.

De tweede reeks van Down the road werd al voorgesteld aan de pers. Wij namen voor jou een kijkje achter de schermen!

geschreven op 24 januari 2019

Aflevering 6

play
Down the road

“Je moet naar het innerlijk van een vrouw kijken”

Yens en Maarten hebben, met een pintje erbij, een diepgaand gesprek over de liefde. Yens geeft goede raad!
play
Down the road

De groep wordt alleen wakker

Het plantrekken in hun eigen huis blijkt heel goed te lukken. Maar de vrijheid zorgt er ook voor dat de vakantieromance tussen Yens en Charlotte hoog oplaait.
play
Down the road

De liefde tussen Charlotte en Yens is ingewikkeld

De vakantieliefde tussen Yens en Charlotte loopt niet van een leien dakje. Yens wil alleen goede vrienden zijn, maar dit breekt Charlotte haar hart.
play
Down the road

Julie droomt van een zelfstandiger leven

Julie vertelt Dieter over haar droom om zelfstandiger te leven. Door de bezorgdheid van haar ouders is dat niet altijd even gemakkelijk.
play
Down the road

De ochtendstond heeft goud in de mond

Na al dat genieten besluit Geoffrey even een sportief momentje in te lassen. Hij heeft z'n mama namelijk beloofd om op vakantie op z'n lijn te letten!
play
Down the road

De groep zorgt voor een topavond

De groep wil Dieter en Saar in de bloemetjes zetten. Ze zorgen voor een topavond met een heerlijk diner en sluiten de avond af met een knallende fuif.
play
Down the road

Lekker relaxen in een luxe resort

De groep is blij, want ze krijgen allemaal hun eigen kamer in een luxe resort. Enkel Geoffrey is bang om alleen te slapen, gelukkig is Dieter er nog!
play
Down the road

De favoriete muziek van Geoffrey

Wat een feestbeest die Geoffrey! Van klassiekers tot echte dansnummers, van Nederlandstalig tot Koreaans. Geoffrey is van alle markten thuis!
VRTNU VRTNU VRTNU