Spring naar inhoud

Dieter en Kevin gaan op fietsavontuur naar de zee

Zonet vertrokken Dieter Coppens en Kevin (uit Down the road en Down the snow) op een nieuw avontuur: Down the sea. Ze trekken de komende dagen met hun tandem op een trip door eigen land, van Boutersem naar de kust. Met maar één doel: een ijsje eten op het strand, want daar hebben ze ontzettend veel zin in. Hun reis is volledig online te volgen, hier en via onze sociale media.

Deze keer trekken we niet naar het buitenland, maar gaan we op zoek naar avontuur in eigen land. Eindelijk eens niet de ijzige kou, maar heerlijk zomers weer in België. Of dat hopen we toch.

Dieter
Dieter
<

Gepakt en gezakt vertrokken Dieter en Kevin deze ochtend met de fiets aan het huis van Kevin. De komende dagen doorkruisen ze Vlaanderen richting de kust, voor een vakantie in eigen land. 's Avonds hopen ze ook hun tentje te kunnen opzetten in de tuin van warm Vlaanderen. Ze genieten onderweg van de kleine dingen in het leven en van wat bij toeval hun pad kruist. En uiteindelijk na enkele dagen hard getrap: smullen van dat welverdiende ijsje aan de kust.

Aanbellen bij de mensen om te vragen om een slaapplaats, dat blijft spannend. Maar met Dieter aan mijn zijde durf ik dat zeker aan.

Kevin
Kevin
<
geschreven op 20 juli 2020
VRTNU VRTNU VRTNU