Spring naar inhoud

Seizoen 1

play
DNA Nys

Thibau wordt Belgisch kampioen

Afgelopen zaterdag werd Thibau Belgisch kampioen bij de nieuwelingen. Een emotioneel moment voor zijn vriendin en ouders, maar uiteraard ook voor hem zelf.
play
DNA Nys

Thibau en Sven verkennen het parcours

Voor het Belgisch Kampioenschap verkende Thibau het terrein met z'n vader Sven. En die had enkele goede tips voor zijn zoon.
play
DNA Nys

"Ik wil mijn band met hem niet op het spel zetten"

Met Sven Nys als vader zijn de verwachtigen voor Thibau hoog gespannen. Toch wil Sven de band met zijn zoon door de topsport niet laten verwateren.
play
DNA Nys

Trainen met Thibau

Jonge wielerliefhebbers krijgen de kans om mee te trainen met Thibau. Hij geniet er alvast met volle teugen van en laat samen met zijn vader zien wat hij kan.
play
DNA Nys

Vroege vogels

Thibau is geen vroege vogel, maar moet toch zijn bed uit om naar de koers te vertrekken. Ook Sven had vroeger wat moeite met opstaan.
play
DNA Nys

"Je daagt mij altijd uit"

Sven en Thibau trainen weleens samen en genieten ervan met volle teugen. Thibau wil aan zijn vader tonen wat hij allemaal met zijn fiets kan.
play
DNA Nys

"Nu was het oorlog"

Al enkele jaren wordt de 'Grote prijs Thibau Nys' georganiseerd. Sven wil zijn zoon spelenderwijs laten kennismaken met de sport. Voor hem is het bittere ernst.
play
DNA Nys

"Ik ben een trotse papa"

Tegen alle verwachtingen in schittert Thibau in het BK voor de nieuwelingen. De hele familie is ontroerd door zijn prestaties. De opvolging is alvast verzekerd.
VRTNU VRTNU VRTNU