Spring naar inhoud

Wie is Véronique De Kock?

Véronique De Kock was de laatste gast van het tweede seizoen van Die huis. Dat heet dan eindigen in schoonheid. Ze stapte uit haar cocon en liet ons de echte Véro zien.

Ontdek hieronder de strafste momenten van Véronique in Die huis:

Opnieuw de liefde gevonden

Het privéleven van Véronique is een geliefd onderwerp van de roddelpers. “Ik zeg niets, ik doe niets en toch sta ik in de boekskes. Hallo!" Om de pers voor te zijn, kwam ze onlangs zelf met het nieuws van haar nieuwe liefde naar buiten. Maar de reacties waren niet allemaal even positief en dat vond ze heel erg. Ze wachtte dan ook tot nu, in Die huis, om te vertellen dat ze al enkele maanden verloofd is.

Miss-verleden

In het zesde middelbaar won Véronique zowel de titel van Miss Antwerpen als van Miss België. De schooldirecteur stond achter haar en gaf haar toestemming om de examens te spreiden over een langere periode. Daar kwam heel wat protest op. Petities van boze ouders, leerkrachten die eropuit waren om haar zwaar te testen,…

Getrouwd op haar 21e

Op haar 21e trouwt Veronique met François Xavier Nieberding, een huwelijk dat na twee jaar strandt. Het was haar tweede lief. “Ik was veel te jong”, maar trouwen was toen de enige manier om samen te zijn. “Zou jou niet een hele hoop miserie bespaard zijn als je toen wat meer van het leven had kunnen proeven?”, vraagt Erik zich af.

Van het ziekenhuis naar de fotoshoot

Achter de lach van de cover schuilde vaak een heel ander verhaal bij Véronique. Nu heeft ze twee gezonde zonen, maar een reeks miskramen gingen er aan vooraf, vertelt ze aan Eric in Die huis. Van het ziekenhuis naar een fotoshoot was loodzwaar. “Er is een coverfoto dat ik net een miskraam had gehad.”

geschreven op 18 december 2018
VRTNU VRTNU VRTNU