Spring naar inhoud

Wie is Christoff De Bolle?

Vanavond was Christoff De Bolle te gast in Die huis. Christoff kreeg een spoedcursus assertiviteit van Eric Goens en gaf er 24 uur lang warmte en openhartigheid voor terug.

Ontdek hieronder de strafste momenten van Christoff in Die huis:

"Ze zijn te ver gegaan"

Het zelfvertrouwen van Christoff is niet groot en daar heeft zijn schooltijd veel mee te maken. Hij werd gepest in het middelbaar. Niet alleen door de leerlingen, maar ook door de leraars. “Ha. Hier, onze BV. Hier. Tuurlijk lachen de kinderen dan.” Het dieptepunt werd bereikt tijdens de jaarlijkse 100 dagen-show. “Dat podium hing vol met affiches van mij, om met mij te lachen.” Dagenlang kon hij niet meer praten.

Te gevoelig voor deze wereld

In het begin van zijn carrière had Christoff een manager die hem vernederde en uitbuitte. De dag dat hij zijn contract opzegde, was de mooiste dag van heel zijn leven.

"Hij dacht dat ik een klerenwinkel had”

In Die huis vertelt Christoff voor het eerst over de toen nog prille relatie met zijn nieuwe vriend, nu verloofde. Christoff is een drukbezette artiest en heeft weinig tijd voor afspraakjes. Ritchie moest noodgedwongen naar een optreden komen om Christoff te zien. Daar besefte hij pas hoe beroemd zijn date was.

Helderziende gaf haar zegen aan Christoff en zijn vriend

Vorige maand vroeg Christoff zijn vriend Ritchie ten huwelijk op het podium van de Duitse televisieshow Schlagerboom. Maar hij had daarvoor al een 'Ja' gekregen, van zijn helderziende Rita. Een teken voor Christoff dat het goed zit. Eric wil weten hoe groot haar rol is in het leven en de carrière van Christoff.

De kinderkamer

Na een optreden in de zomer van 2013 krijgt Christoff te horen dat zijn moeder tijdens het concert naar het ziekenhuis is gebracht. Een cameraploeg van Koppen registreert zijn ontreddering. In de kinderkamer ziet hij deze beelden voor het eerst en krijgt hij het heel moeilijk. “Als één vrouw de Nobelprijs verdient, dan is zij het wel."

Een polonaise in Die huis

Op het einde van de dag is het tijd voor het Schlagerfestival, editie Die huis. Terwijl Christoff in alle rust aan het genieten is op het terras weerklinkt 'Sweet Caroline'. De televisieploeg zet een polonaise in.

geschreven op 06 november 2018
VRTNU VRTNU VRTNU