Spring naar inhoud

Het beste uit het vorige seizoen

play
Die huis

Wie is Sabine Hagedoren?

Vanavond was weervrouw Sabine te gast in Die huis. 24 uur op een voor haar symbolische plek. Vol emoties en openhartigheid, en altijd met een gulle lach.
play
Die huis

Wie is Steven Van Herreweghe?

Vanavond was Steven Van Herreweghe te gast in Die huis. Eric Goens had het met Steven over zijn carrière, zijn gezin en hoe hij tegen het leven aankijkt.
play
Die huis

Wie is Nafi Thiam?

Olympisch kampioene Nafi Thiam was te gast in Die huis. Nafi praat niet vaak over haar privéleven, maar bij Eric was ze openhartig.
play
Die huis

Wie is Marcel Vanthilt?

Marcel Vanthilt is te gast en hij vertelt tegen Eric over zijn carrière, de voorbije (moeilijke) jaren van z'n leven en de eindeloze plannen voor de toekomst.
play
Die huis

Wie is Kris Peeters?

Ver weg van de Wetstraat praat Kris Peeters over zijn politieke carrière, zijn opvoeding en zijn jeugdliefde met wie hij nog steeds getrouwd is.
play
Die huis

Wie is Adriaan Van den Hoof?

Hij is de jongen die nooit groot wilde worden. Adriaan vertelt trots over zijn kinderen, zijn inspiraties en zijn ouders.
play
Die huis

Wie is Leah Thys?

Leah Thys kennen we allemaal als Marianne uit Thuis. Bij Eric Goens toont ze de vrouw achter het personage.
play
Die huis

Wie is Josje Huisman?

Josje Huisman was te gast in Die huis. Ze vertelde er openhartig over haar jeugd, haar zoektocht naar ware liefde en haar muzikale ambities na K3.
play
Die huis

Wie is Wim De Vilder?

Wim De Vilder was te gast in Die huis. Hij vertelde er openhartig over zijn jeugd, zijn grote droom om bij de VRT te werken en zijn kinderwens.
play
Die huis

Wie is Imke Courtois?

Imke Courtois was vanavond te gast in Die huis.
VRTNU VRTNU VRTNU