Spring naar inhoud

Het beste uit het vorige seizoen

Wie is Sabine Hagedoren?

Die huis
Vanavond was weervrouw Sabine te gast in Die huis. 24 uur op een voor haar symbolische plek. Vol emoties en openhartigheid, en altijd met een gulle lach.

Wie is Steven Van Herreweghe?

Die huis
Vanavond was Steven Van Herreweghe te gast in Die huis. Eric Goens had het met Steven over zijn carrière, zijn gezin en hoe hij tegen het leven aankijkt.

Wie is Nafi Thiam?

Die huis
Olympisch kampioene Nafi Thiam was te gast in Die huis. Nafi praat niet vaak over haar privéleven, maar bij Eric was ze openhartig.

Wie is Marcel Vanthilt?

Die huis
Marcel Vanthilt is te gast en hij vertelt tegen Eric over zijn carrière, de voorbije (moeilijke) jaren van z'n leven en de eindeloze plannen voor de toekomst.

Wie is Kris Peeters?

Die huis
Ver weg van de Wetstraat praat Kris Peeters over zijn politieke carrière, zijn opvoeding en zijn jeugdliefde met wie hij nog steeds getrouwd is.

Wie is Adriaan Van den Hoof?

Die huis
Hij is de jongen die nooit groot wilde worden. Adriaan vertelt trots over zijn kinderen, zijn inspiraties en zijn ouders.

Wie is Leah Thys?

Die huis
Leah Thys kennen we allemaal als Marianne uit Thuis. Bij Eric Goens toont ze de vrouw achter het personage.

Wie is Josje Huisman?

Die huis
Josje Huisman was te gast in Die huis. Ze vertelde er openhartig over haar jeugd, haar zoektocht naar ware liefde en haar muzikale ambities na K3.

Wie is Wim De Vilder?

Die huis
Wim De Vilder was te gast in Die huis. Hij vertelde er openhartig over zijn jeugd, zijn grote droom om bij de VRT te werken en zijn kinderwens.

Wie is Imke Courtois?

Die huis
Imke Courtois was vanavond te gast in Die huis.
VRTNU VRTNU VRTNU