Spring naar inhoud

Deze zomer komt De stoel naar jou

Vanaf maandag 29 juni keert het populaire De stoel terug. Maar bijzondere tijden vragen om een bijzondere aanpak, en een bijzondere prijs. Daarom komt De stoel deze zomer naar de kijkers in plaats van andersom.

Elke avond na Het journaal is De stoel te zien op Eén. Net als vroeger krijgen de kijkers beelden te zien van waar hij staat. Maar wie de locatie deze zomer herkent, hoeft zich niet naar daar te reppen met het juiste voorwerp.

Na de uitzending krijgen de kijkers een kwartier om zich te registeren op de website van Eén. Wie de locatie van De stoel herkent en binnen een straal van 10 kilometer woont, kan die avond meespelen. Uit alle geregistreerde en correcte inschrijvingen wordt er willekeurig een winnaar gekozen die dezelfde avond nog De stoel bij zich thuis mag verwachten. Bij die kijker thuis wordt dan het stoelspel gespeeld: de kandidaat moet een ludieke opdracht binnen de tijd uitvoeren, enthousiast aangemoedigd door zijn of haar huisgenoten.

Ook online maak je kans op een reischeque van Vlaanderen Vakantieland ter waarde van €500. Want staat de stoel niet fysiek in jouw buurt, dan kan je elke werkdag speuren waar hij verstopt is in de zoekprent op een.be! En fans van De stoel die het felbegeerde zitje zelf in huis willen halen - maar geen geluk hebben in het spel - kunnen vanaf eind juni terecht bij Dreamland voor een eigen exemplaar.

De stoel, vanaf maandag 29 juni elke weekdag op Eén.

geschreven op 17 juni 2020
VRTNU VRTNU VRTNU