Spring naar inhoud
maandag
20.40

De beste fragmenten uit de vorige afleveringen

Ontdek ze hier
play
De noodcentrale

"Kunt u snel komen, meneer?"

Een man wordt achtervolgd door een tiental mensen en slaat op de vlucht. Pieter probeert de politie zo snel mogelijk bij hem te krijgen.
play
De noodcentrale

Een echte muizenplaag

Ilse krijgt in Antwerpen een oproep voor een bizarre muizenplaag. De man wil ook meteen melden dat hij waarschijnlijk wordt afgeluisterd.
play
De noodcentrale

Aan een zijden draadje

Er is geen tijd te verliezen. In Luik krijgt Armand een telefoontje van een vrouw wiens vader opnieuw een hartaanval heeft gekregen.
play
De noodcentrale

Schuur in brand

Enkele buren nabij een boerderij melden dat de schuur in brand staat. Niemand lijkt zeker te weten of de oude bewoner in het gebouw aanwezig is.
play
De noodcentrale

Wie niet horen wil...

Naomie krijgt een telefoontje van een paniekerige man. Hij wil dat er onmiddellijk politie ter plaatse komt, maar geeft Naomie geen kans om uitleg te geven.
play
De noodcentrale

Verdachte verdwijning

In Brugge krijgt Pascal een vreemde oproep. De spullen van deze man verdwijnen als sneeuw voor de zon en hij weet niet meer wat hij moet doen.
play
De noodcentrale

Bommelding in Luik

Wanneer een verdachte zak wordt gevonden, komt het noodplan meteen in actie. De calltakers in Luik doen er alles aan om de omgeving veilig te stellen.
play
De noodcentrale

De tijd dringt

Een man probeerde zelfmoord te plegen. Zijn vrouw heeft hem gevonden en een verpleegster ter plaatse dient de eerste hulp doen. Tony begeleidt haar.
play
De noodcentrale

Meester van de korenslang

Als je een slang vindt, kan je maar beter de noodcentrale bellen. Pieter-Jan krijgt een oproep van een man met een slang, maar die is er helemaal niet bang van.
play
De noodcentrale

"Kan je gewoon iemand sturen?"

Ilse krijgt een oproep van een erg verwarde vrouw. Ze wil absoluut dat er iemand van de politie langskomt, maar wil de echte reden niet zeggen.
play
De noodcentrale

Tot rust komen

Een vrouw belt in paniek naar de noodcentrale. Ze kan amper ademen en is aan het hyperventileren. Naomie probeert haar te bedaren tot de hulpdiensten er zijn.
play
De noodcentrale

"Ik sta te trillen op mijn benen"

Een man kwam in contact met een vrouw via het internet. En dat had meteen vreselijke gevolgen. Hij belt naar Pieter met de vraag om hem te helpen.
play
De noodcentrale

Een luisterend oor

Een man belt naar de 101 omdat hij het niet meer ziet zitten. Hij heeft gedronken, maar wil absoluut niet gecolloqueerd worden. Dieter biedt een luisterend oor.
play
De noodcentrale

Het leven zoals het is

Een oudere vrouw houdt Ilse een hele tijd aan de lijn. Aan haar verhaal lijkt geen einde te komen. Ilse ontdekt echt alles over haar, de buren en vele anderen.
play
De noodcentrale

Ijzig kalm

Een uiterst kalme moeder belt Carole omdat haar kind moeite heeft met ademen. De hulpdiensten zijn nog niet meteen ter plaatse en Carole begeleidt haar.
play
De noodcentrale

"Ze heeft in mijn ballen genepen"

Dieter krijgt een oude bekende aan de lijn. De man belt de 101 omdat zijn vrouw erg agressief is door de alcohol. Dieter probeert hem te helpen.
VRTNU VRTNU VRTNU