Spring naar inhoud
maandag
20.40

De beste fragmenten uit de vorige afleveringen

Ontdek ze hier
play
De noodcentrale

Kind in nood

Carole begeleidt een man aan de telefoon. Een kind heeft per ongeluk enkele pilletjes Temesta geslikt en voelt zich helemaal niet goed.
play
De noodcentrale

Tot het uiterste

Een vrouw wordt de hele tijd gestalkt en belt naar de 101 in Brugge. Pieter haalt er meteen de politie bij en hoort hoe de achtervolging escaleert.
play
De noodcentrale

Begeleid reanimeren

Veronique krijgt een telefoontje van een man wiens moeder een hartstilstand heeft gekregen. Ze helpt hem om zijn moeder te reanimeren tot de ziekenwagen er is.
play
De noodcentrale

Mysterieuze geluiden

Als een babysitter plots vreemde geluiden hoort, aarzelt ze niet om de 101 in Antwerpen te bellen. Ilse probeert de vrouw te kalmeren tot de politie er is.
play
De noodcentrale

Vermist aan de kust

Tony krijgt in Brugge een telefoontje van een ongeruste moeder. Haar dochter is aan de kust al een tijdje nergens te bespeuren. Alles wordt in werking gezet.
play
De noodcentrale

"Hij achtervolgt mij al veertig minuten"

Wanneer een vrouw in paniek belt naar de 101, gaat Dieter meteen tot actie over. Een vreemde man blijft haar achtervolgen en ze weet niet wat ze moet doen.
play
De noodcentrale

Een ongeluk komt nooit alleen

Een man is het slachtoffer van een auto-ongeluk. Samen met Deborah aan de lijn probeert hij de andere slachtoffers zo goed mogelijk te helpen.
play
De noodcentrale

Verstoorde communicatie

Een vrouw wil aangifte doen voor haar verdwenen katten. Ze denkt meteen aan een complot. Ilse wil haar helpen, maar er lijkt iets mis te zijn met de telefoon.
VRTNU VRTNU VRTNU