Spring naar inhoud
De MIA's

Presentatoren en line-up voor de MIA's bekend!

Op 30 januari worden de MIA's van 2017 uitgereikt in Paleis 12. Jij ontdekt hier als eerste wie het glamoureuze presentatieduo én de veelbelovende line-up is!

Julie Van den Steen en Adriaan Van den Hoof presenteren de liveshow

Julie Van den Steen, MNM-presentatrice en Adriaan Van den Hoof, presentator van Sorry voor alles op Eén, presenteren samen de liveshow. Ze kijken er alvast naar uit.

De MIA’s zelf hosten, dat is toch weer een beetje een droom die uitkomt, meer rock ’n roll kan het niet worden in mijn leven, denk ik!

Voor Julie zijn deze MIA's haar vuurdoop, voor Adriaan niet. Samen met Eva Daeleman assisteerde hij al eens presentator Marcel Vanthilt.

Ik ben super nerveus om dit te doen maar ook superblij dat ik deze kans krijg! Heel veel zin in de MIA’s met Adriaan.

Unieke optredens van Oscar And The Wolf, Bazart, Niels Destadsbader en vele anderen

Met acht genomineerde artiesten en bands is de line-up voor de elfde editie van de MIA’s rond.

De affiche ziet eruit als volgt:

  • Bazart
  • Niels Destadsbader
  • Coely
  • Lost Frequencies
  • Oscar And The Wolf
  • Tamino
  • Blanche
  • Raymond van het Groenewoud

Eva De Roo gastvrouw van de Sector Awards

Tijdens de Sector Awards worden er prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: Artwork, Auteur/Componist, Live act, Muzikant en Videoclip. Die uitreiking wordt in goede banen geleid door Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo. De Sector Lifetime Achievement Award, die daar ook wordt overhandigd, gaat dit jaar naar de Ancienne Belgique.

Tijdens de liveshow worden er MIA's uitgereikt in twaalf categorieën: Album, Alternative, Dance, Doorbraak, Groep, Nederlandstalig, Pop, Solo vrouw, Solo man, Urban, Vlaams populair en Hit van het jaar.

Raymond van het Groenewoud wordt in de show ook gehuldigd met de Lifetime Achievement Award voor zijn indrukwekkende muzikale carrière.

De MIA's vinden plaats op dinsdag 30 januari om 20.40 uur in Paleis 12 en live op Eén

geschreven op 12 januari 2018
VRTNU VRTNU VRTNU