Spring naar inhoud
De MIA's

Deze 4 namen presenteren de MIA's 2018

Peter, Siska, Otto-Jan en Brahim

Op donderdag 7 februari worden voor de twaalfde keer de Music Industry Awards uitgereikt. Niet minder dan vier presentatoren zullen de avond in goede banen leiden. Peter Van de Veire presenteert de liveshow. Otto-Jan Ham is de gastheer van de Sector Awards. Vanop de rode loper tenslotte zullen Siska Schoeters en Brahim verslag uitbrengen.

Daarnaast hebben acht genomineerde artiesten en bands, waaronder Angèle, Regi, Niels Destadsbader, BLØF & Geike Arnaert, Regi en Hooverphonic hun optreden toegezegd.

"Enorm vereerd. Altijd weer. Als je zo’n wonderlijke show voor de vijfde keer mag presenteren. Zo kan je Vlaanderen laten zien dat het hier nog altijd barst van het talent. Ik kijk ook zeer hard uit naar het steekspel tussen La Reine Angèle en Koning Niels Destadsbader. Een royale avond. Als ik de MIA's niet mocht presenteren, ik zou kijken."

Peter Van de Veire
Peter Van de Veire

De uitreiking van de Sector Awards wordt in goede banen geleid door Otto-Jan Ham. Tijdens de Sector Awards worden er prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: ‘Artwork’, ‘Auteur/Componist’, ‘Live act’, ‘Muzikant’ en ‘Videoclip’. De Sector Lifetime Achievement Award, die daar ook wordt overhandigd, gaat dit jaar naar het platenlabel [PIAS].

Vanaf de rode loper doen dan weer Siska Schoeters en Brahim verslag. Naar jaarlijkse gewoonte zullen heel wat bekende gezichten hun opwachting maken. Het hele rode loper-gebeuren is te volgen op de Facebook-pagina van Eén.

Tickets voor de show zijn te koop via https://mias.tickoweb.be

Volg de MIA's op donderdag 7 februari live vanuit Paleis 12, om 20.35 uur op Eén.

geschreven op 25 januari 2019
VRTNU VRTNU VRTNU