Spring naar inhoud
De MIA's

Deze artiesten zullen optreden op de MIA's

Eind vorig jaar lieten Niels Destadsbader, Angèle, The Scabs en BLØF & Geike Arnaert al weten dat ze zullen optreden tijdens de MIA's 2018. Daar stopt het niet, want ook Hooverphonic, Regi, Tamino en blackwave. bevestigen hun komst!

Angèle en Niels Destadsbader maken het meeste kans om de grote winnaar van de avond te worden. Ze hebben allebei maar liefst zeven nominaties op hun naam. Angèle dingt mee in de categorieën ‘Album’, ‘Artwork’, 'Auteur/componist’, ‘Doorbraak’, ‘Pop’, ‘Solo Vrouw’ en ‘Videoclip’. Niels Destadsbader maakt kans op een MIA in de categorieën ‘Album’, ‘Hit van het jaar’, ‘Live act’, ‘Nederlandstalig’, ‘Pop’, ‘Solo Man’ en ‘Vlaams populair’.

Voor BLØF & Geike Arnaert wordt het afwachten of ze de MIA ‘Hit Van Het Jaar’ mee naar huis mogen nemen. Ze brengen de megahit Zoutelande die alle hitparaderecords verpulverde in België en Nederland.

The Scabs, die tijdens de liveshow de Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, zullen het beste van zichzelf geven op het podium. Daar stopt het niet, want ook Tamino, Regi, Hooverphonic en blackwave. zullen schitteren op het podium van de MIA's.

En er is nog (!) meer. Regi brengt maar liefst drie special guests mee: OT, Milo Meskens en Jake Reese. Angèle op haar beurt laat zich tijdens haar optreden vergezellen door broer Roméo Elvis.

Volg de MIA's op donderdag 7 februari live vanuit Paleis 12, om 20.35 uur op Eén.

geschreven op 19 december 2018
VRTNU VRTNU VRTNU