Spring naar inhoud

Alle optredens van de MIA's 2018

De MIA's

Wat een knallende optredens zagen we weer op de MIA's! Van Niels Destadsbader tot dé Hit van het jaar Zoutelande, we hebben ze allemaal verzameld voor jou.

Niels Destadsbader - Verover mij

Staat het dak van Paleis 12 er nog op? Amper! De MIA's werden geopend met Verover mij van Niels Destadsbader en de zaal stond volledig op stelten. Confetti, vuurwerk en een klok van een stem. Ons heb je veroverd, Niels!

blackwave. - Whasgood?!

Opkomen in stijl? Met een sjieke auto de zaal binnenrijden en gouden jasjes dragen en je komt al een heel eind. Als je zoals blackwave. dan ook nog eens een knallende performance brengt met een catchy nummer waarbij de hele zaal aan het dansen gaat, heb je bij de MIA's gescoord!

Hooverphonic - Uptight

Wat een stem heeft die Luka! Samen met Alex en Raymond bracht ze het heerlijk swingende Uptight, waarmee heel de zaal aan het dansen ging. Alsof ze samen nooit anders gedaan hebben dan in Hooverphonic gespeeld.

Tamino - Indigo Night

Hoe krijg je een volledige zaal stil? Tamino deed het voor, op de MIA's. Met zijn engelenstem bracht hij het prachtige Indigo Night. We keken en waren onder de indruk. Wat een artiest! Meer dan terecht ging hij eerder in de show met de MIA 'Alternative' aan de haal.

The Scabs - Robbin' the liquor store

En of die Lifetime Achievement Award verdiend is! Na al die jaren staan ze er nog steeds, The Scabs. Ze rocken nog steeds even hard als vroeger en krijgen jong en oud aan het dansen. Wat hebben we genoten van Robbin' the liquor store!

Regi ft. Milo Meskens, OT & Jake Reese - Ordinary, You have a heart & Ellie

Wat een feestje! Regi had niet één, niet twee, maar drie gasten bij vanavond! Dansen! Confetti! Feest! Samen met Milo Meskens, OT en Jake Reese zorgde hij voor een party die Paleis 12 niet snel zal vergeten. Wauw!

Angèle & Roméo Elvis - Je veux tes yeux & Tout Oublier

Damn, wat een act! Angèle en haar broer Roméo Elvis zetten de zaal op stelten. Met hun Franstalige gevoeligheid, memorabele nummers en heerlijke coolness brachten ze een act met ballen! Eentje om niet snel te vergeten.

BLØF en Geike Arnaert - Zoutelande

Wat een apotheose! BLØF en Geike Arnaert gingen meer dan terecht met de 'Hit van het jaar' voor Zoutelande naar huis! Een nummer dat iedereen kan meezingen en dat bewezen ze ook nog eens in Paleis 12. Het publiek én de aanwezige artiesten deden mee en vooral: iedereen genoot! Proficiat, BLØF en Geike Arnaert!

geschreven op 07 februari 2019
VRTNU VRTNU VRTNU