Spring naar inhoud

De zes beste momenten uit zes weken Columbus

De Columbus

Zes weken De Columbus, da's zes weken onvergetelijke televisie. Wij pikten er voor jou de zes beste momenten uit.

Lieven Scheire - "Ik heb schijt aan sociale regels"

In de eerste aflevering worden al meteen grenzen verlegd. Wim kan er tot dan niet aan denken om een dutje te doen zonder daar een schuldgevoel aan over te houden. Maar dankzij Lieven Scheire, die "schijt heeft aan sociale regels", volgt er een heerlijk dutje in de hangmat.

Ingeborg - De ultieme tip tegen hoofdpijn

Hoofdpijn? Spanning? Dat is dankzij de tip van Ingeborg volledig verleden tijd. Vanaf nu grijpt Wim niet meer meteen naar een pijnstiller, maar past hij eerst het 'paardje' toe.

Tom Van Dyck - "Wir willen ein klein bitjen wein"

In Oostenrijk haalt Wim z'n beste Duits weer boven. Hij is op zoek naar de lokale wijn en probeert dat uit te leggen aan de plaatselijke bevolking. Tot hilariteit van Tom Van Dyck.

Dieter Coppens - Niet op tv: Een memorabele bonte avond

Soms zijn er dingen die je beter niet op tv toont, maar wel té goed zijn om niet te laten zien. Zoals deze bonte avond à la De Columbus. Foute muziek, feestverlichting en onvergetelijke dansmoves van Dieter Coppens en Wim Lybaert. Deze beelden staan gegarandeerd op je netvlies gebrand.

Tijs Vanneste - Loeren naar Siska Schoeters

Tijs Vanneste is naast een heel schone mens ook een topmuzikant. Een droom van Siska Schoeters is de perfecte aanleiding tot een nieuw nummer. Met Loeren naar Siska Schoeters schudt hij in De Columbus een nieuw nummer uit de losse pols. En of het een oorwurm is!

Maaike Cafmeyer - "En die messen dan?"

Ook in De Columbus is de laatste zeker niet de minste. Wanneer Wim en Maaike Cafmeyer worden tegengehouden voor een grenscontrole, is die laatste iets té beleefd. Maaike zou rustig nog een babbeltje met de politie willen slaan, terwijl Wim niet snel genoeg kan vertrekken.

geschreven op 11 juni 2020
VRTNU VRTNU VRTNU