Spring naar inhoud

De beste momenten uit de laatste aflevering

De Columbus

In de laatste aflevering van De Columbus werden we getrakteerd op heel wat ongeziene beelden. Wij zetten de beste voor jou op een rijtje. Een prachtige afsluiter van dit seizoen.

Drinken, vuur en eten

Drinken, vuur en eten. Da's ontzettend belangrijk in De Columbus. Wim trakteert zijn gasten graag op een goed glaasje, maakt vol passie het heerlijkste eten klaar en maakt 's avonds altijd een knisperend vuurtje aan. Als hij het hout gekapt krijgt tenminste.

“Ik ben vaak blij dat ik hier ben"

Maaike overleefde de bevalling van haar eerste kindje bijna niet. Toen ze zwanger was van haar tweede kindje, ontdekte ze dan ook wat het woord doodsangst betekende. Een openhartig verhaal.

"Mijn vrouw brengt kleur in mijn leven"

Tijs Vanneste ziet z'n vrouw Lisse doodgraag. Ze brengt kleur in z'n leven. En dat is in zijn geval letterlijk en figuurlijk. Tijs blijft graag thuis en heeft weinig behoefte om op reis te gaan. En als hij dan gaat, weet hij nooit in welk huis hij zal thuiskomen. Ook tijdens zijn trip met De Columbus heeft hij 'prijs'.

"Wat komen die twee bejaarde foempen met hun boot ons romantisch ding onderbreken?"

Wim en Lieven genieten van de natuur aan een prachtig meer. Met de ideale omstandigheden om te zeilen, haalt Lieven zijn zeilbootje boven. En zo verstoren de twee mannen een romantische date met hun speelgoedbootje.

geschreven op 11 juni 2020
VRTNU VRTNU VRTNU