Spring naar inhoud

De beste momenten uit de aflevering met Charlotte

De Columbus

Het was een bijzondere aflevering van De Columbus. Voor het eerst nam Wim niet één maar twee passagiers mee. Zijn copiloot deze week - muzikante Charlotte Adigéry - is in blijde verwachting van een zoon en dat maakt deze reis extra speciaal.

We zagen de vadergevoelens van Wim opborrelen, werden aangestoken door het enthousiasme van Charlotte en kwamen helemaal tot rust dankzij het wondermooie Zweedse landschap.

"Zo'n schattig, klein, dik vuurtorentje."

In Zweden kan zelfs een vuurtoren schattig zijn. Wim en Charlotte zijn dan ook heel benieuwd naar wat er zich binnenin afspeelt...

"Het zijn steenhondjes."

Soms is De Columbus ook een beetje Planet Earth van den Aldi. Wim en Charlotte stoppen aan de kust om zeehondjes te spotten of zouden het gewoon grijze rotsen zijn?

"Ik zie jou graag mijn baby'tje."

Smelt. Sinds haar zwangerschap heeft Charlotte een vast avondritueel waar ze zich ook in De Columbus aan houdt. "Voor ik ga slapen, zing ik een liedje voor mijn baby." Een vertederend moment tussen moeder en zoon waar we getuige van mochten zijn.

"Dit betekent zo veel voor mij."

Schattigheid was duidelijk een thema in deze aflevering. In het midden van de natuur stoppen Wim en Charlotte bij een prachtige Zweedse boerderij vol lieve lammetjes.

Verlang je al naar de volgende aflevering? Afspraak op zondagavond om 20u op Eén.

geschreven op 20 september 2021
VRTNU VRTNU VRTNU