Spring naar inhoud

De Columbus

Zondag 19.50
Bekijk De Columbus op VRT NU

Seizoen 2

Dit gebeurt er met de Columbus na de opnames

De Columbus
Hoe keert de Columbus terug als de gasten hun bestemming bereikt hebben? Wim Lybaert beantwoordt eindelijk de vraag die we ons al twee seizoenen lang stellen.

"Dat is Columbussen"

De Columbus
Columbussen, da's voor iedereen anders. Volgens Stefaan is het: "We laten ons overvallen door schoonheid, lekker eten, liefde, genegenheid, passie, hoop.".

De mooiste momenten uit de aflevering met Jan

De Columbus
Het hart op de tong, zo kennen we Jan Peumans. En dat liet hij ook zien in De Columbus. Hij was eerlijk, openhartig en ook vaak heel grappig.

De mooiste momenten uit de aflevering met Laurens

De Columbus
Wat een hartverwarmende aflevering van De Columbus. Wim en Laurens kenden elkaar niet, maar kunnen terugblikken op een prachtige, openhartige reis.

De mooiste momenten uit de aflevering met Linde

De Columbus
Wat een fijne compagnon, die Linde Merckpoel! Openhartig, grappig, lief, eerlijk,... Ontdek de mooiste momenten uit 'haar aflevering' van De Columbus.

De mooiste momenten uit de aflevering met Stefaan

De Columbus
Een openhartige Stefaan Degand was deze week te gast in De Columbus. Hij praatte over z'n vrouw en z'n dochter, over z'n job, over opvoeden en de liefde.

De mooiste momenten uit de aflevering met Annelien

De Columbus
Wim trok samen met Annelien Coorevits naar Mexico. En onderweg leerden de twee elkaar heel wat beter kennen. Een samenvatting van de mooiste momenten.

De mooiste momenten uit de aflevering met Philippe

De Columbus
Wat een prachtige trip was het. Philippe praatte openhartig over zijn angsten en het overwinnen daarvan. Over zijn jeugd en zijn dochter. En over geluk.

De mooiste momenten uit de aflevering met Jeroen

De Columbus
Wat een mooie en hartverwarmende eerste aflevering van De Columbus. Jeroen en Wim praten openhartig over het werk, het leven, kinderen en familie.
VRTNU VRTNU VRTNU