Spring naar inhoud
Dinsdag
20.40

Stefaan Degand

play
De Columbus

Niet op tv: De ideale vrouw van Stefaan en meer

Deze fragmenten zag je niet op tv! Wim en Stefaan houden hun adem in, Stefaan is extreem dankbaar en hij vertelt aan Wim hoe z'n ideale vrouw eruit ziet.
play
De Columbus

De mooiste momenten uit de aflevering met Stefaan

Een openhartige Stefaan Degand was deze week te gast in De Columbus. Hij praatte over z'n vrouw en z'n dochter, over z'n job, over opvoeden en de liefde.
play
De Columbus

Ons Congo

Congo hebben ze dan misschien niet gehaald, maar het komt wel in de buurt. Het einde van de reis van Wim en Stefaan zit erop. En ze klinken op de liefde.
play
De Columbus

Wim en Stefaan gaan Congolees kogelstoten

Wim en Stefaan wagen zich aan een potje Congolees kogelstoten. Het is een bijzondere vorm van het kogelstoten dat we allemaal kennen, maar niet zonder gevaar!
play
De Columbus

"Er zijn geen woorden voor"

De grote droom van Wim? Een keertje acteren. Tijd voor de daad bij het woord! Stefaan begeleidt een zenuwachtige Wim bij z'n eerste performance.
play
De Columbus

Goeiemorgen, Verdun!

Stefaan en Wim worden wakker in Verdun. En dat zullen de lokale bewoners geweten hebben! Stefaan is z'n eigen goedgezinde zelf, vanaf 's morgens vroeg.
play
De Columbus

"Ik haat sneeuw"

Eens op weg leren Wim en Stefaan elkaar meteen wat beter kennen. Wim ontdekt dat Stefaan niet van sneeuw houdt. Daar wil hij meer over weten!
play
De Columbus

"Doseren, Stefaan!"

Dinsdag neemt Wim Stefaan Degand mee met De Columbus. En eens hij de microfoon in handen krijgt, kan hij niet meer doseren. Hilarisch!

Annelien Coorevits

play
De Columbus

Niet op tv: Het verschil tussen mannen en vrouwen

Wim en Annelien praten voor het slapengaan over het verschil tussen mannen en vrouwen. Ze vragen zich ook af of de andere graag van geslacht zou wisselen.
play
De Columbus

Ons Mexico

Wim heeft z'n snor en Annelien draagt haar meest zwierige jurk. Tijd om een Mexicaans plekje te zoeken. En om daar te genieten van guacamole en stilte.
play
De Columbus

De mooiste momenten uit de aflevering met Annelien

Wim trok samen met Annelien Coorevits naar Mexico. En onderweg leerden de twee elkaar heel wat beter kennen. Een samenvatting van de mooiste momenten.
play
De Columbus

Wim de vogelaar

Wim is een echte vogelaar. Iets wat voor Annelien onbekend is. De perfecte kans om samen met Wim vogels te gaan spotten. En dat is soms best grappig.
play
De Columbus

Wim vraagt Annelien ten dans

Piano Man van Billy Joel, da's een nummer waarop Wim altijd danst. En het is uit z'n comfort zone, maar wanneer het nummer speelt vraagt hij Annelien ten dans.
play
De Columbus

"Ik kan u toch niet porren? Ik ken u twee dagen"

Of Annelies goed geslapen heeft, de eerste nacht in De Columbus? Het antwoord is duidelijk 'neen'. De oorzaak? Het gesnurk van Wim!
play
De Columbus

Wim en Annelien halen gevaarlijke toeren uit

Wim en Annelien vinden een mooi plekje. Maar eerst moeten ze er naartoe rijden. Zowel onderweg als op de bestemming is Annelien niet helemaal op haar gemak.
play
De Columbus

Pas op met die kaart, Annelien!

Annelien en Wim zijn op zoek naar een slaapplaats voor de eerste avond. Tijd voor een blik op de kaart. Maar die kaart plooien, dat is echt not done.
De Columbus

De favoriete muziek van Annelien Coorevits

Van klassiekers van The Supremes tot stevige Rock van Nirvana en de 90's pop van Backstreet Boys. Annelien heeft een uiteenlopende maar goede muzieksmaak!

Philippe Geubels

play
De Columbus

Niet op tv: Philippe speelt een Abba-medley

Philippe en Wim komen een charmant orgel tegen. Tijd om zelf eens een paar deuntjes te spelen! Philippe gaat voor de Abba-medley.
play
De Columbus

Ons Rusland

Wim en Philippe gaan op zoek naar een stukje Rusland in Duitsland. En dat vinden ze op het dak van De Columbus.
play
De Columbus

De mooiste momenten uit de aflevering met Philippe

Wat een prachtige trip was het. Philippe praatte openhartig over zijn angsten en het overwinnen daarvan. Over zijn jeugd en zijn dochter. En over geluk.
play
De Columbus

En toen zat de bus wéér vast

Een nieuw seizoen, een nieuw bijzonder manoeuvre van Wim. En jawel, weer een moment waarop De Columbus vast zit. En daar kan Wim best kwaad van worden.
play
De Columbus

"Ik ben blij dat ik het overleefd heb"

Volgens Philippe is het belangrijk om je angsten te overwinnen. En aangezien Wim hoogtevrees heeft, is het tijd voor een hoogteparcours!
play
De Columbus

"Dat is gewoon een eend op lange poten"

Wim ziet onderweg een flamingo in het wild en is razend enthousiast. Tijd voor nader onderzoek! Philippe denkt daar lichtjes anders over.
play
De Columbus

“Mijn eerste reactie is altijd negatief”

Wim haalt Philippe op met De Columbus. Maar bij het vertrek krijgt hij eerst een belangrijke waarschuwing.
play
De Columbus

"Ik heb erotische dromen gehad"

Wim haalt Philippe op met De Columbus en heeft er enorm veel zin in! Philippe ook, maar zijn voorbereiding was toch net iets anders dan die van Wim...
De Columbus

De favoriete muziek van Philippe Geubels

Klassiekers met een vleugje rap, dat is de playlist van Philippe Geubels!

Het beste uit het eerste seizoen

play
De Columbus

“Ik wil graag vriend met u zijn”

Italië hebben ze niet gehaald, maar wat een prachtige reis is het geweest. Wim en Filip hebben zo’n goede band opgebouwd, dat Filip het zelfs ‘aanvraagt'.
play
De Columbus

Een schoon koppel

Dat Wim en Filip elkaar gevonden hebben tijdens hun trip, wordt stilaan duidelijk. Naast diepe gesprekken is er dan ook tijd voor een (b)romantisch danspasje.
play
De Columbus

"Liefde maakt het leven zinvol"

Jef is getrouwd met een man. Iets dat in veel landen nog steeds niet vanzelfsprekend is. Jef en Wim praten openlijk over hoe belangrijk liefde is.
play
De Columbus

Jef ontroert Wim met zijn pianospel

Jef wil Wim graag bedanken voor de mooie momenten in De Columbus. En hoe kan dat beter dan met een stukje -geïmproviseerde- muziek? Een emotioneel moment.
play
De Columbus

Tijd voor yoga

Wim krijgt in de bus vaak last van stramme en stijve spieren. Volgens Lieve is zijn lichaam uit balans. Tijd voor een portie yoga dus.
play
De Columbus

Gelukt! Een flamboyante Els en een kus voor Wim

De uitdaging aan het begin van de trip was om door te breken in de Duitse gewoontes. En dat is hen gelukt. Het resultaat was heerlijk!
play
De Columbus

Een privé-kuuroord

Wanneer er onderweg geen kuuroord te vinden is, maak je er toch gewoon zelf eentje? Wim trakteert Els op een avondje in het kuuroord van De Columbus!
play
De Columbus

Met papa op het podium

Wouter vertelt over de tournee die hij samen met zijn vader maakte en hoe het de band tussen hen versterkte. Het mooiste dat het podium hem gebracht heeft.
play
De Columbus

"Het is officieel: ik ben gelukkig!"

Wouter en Wim genieten van fish & chips in de pub. Een heerlijke maaltijd, een glas bier en praten over het leven: meer heb je niet nodig om gelukkig te zijn!
play
De Columbus

Marleen rijdt met De Columbus

Voor ze terug naar huis gaan, wil Marleen toch een keertje met De Columbus gereden hebben. Zo gezegd, maar toch niet zo makkelijk gedaan. Arme Wim...
play
De Columbus

'Ons Ierland'

De Columbus haalt z'n eindbestemming niet? Dan halen Mathias en Wim Ierland naar De Columbus. En hoe doe je dat? Met koffie en een groene kabouter!
play
De Columbus

En toen zat De Columbus vast

Als copiloot moet Mathias De Columbus de juiste (wind)richting uitsturen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij daarom per se de beste wegen uitkiest.
play
De Columbus

"Ik ben te klein!"

Mathias en Wim gaan onderweg wild spotten. Al is dat voor Mathias makkelijker gezegd dan gedaan. Tijd voor een creatieve en hilarische oplossing!
play
De Columbus

Een onmogelijke bestemming voor De Columbus

Wanneer ze de tweede dag al beseft dat de Columbus niet op zijn bestemming zal geraken, levert Hilde een kleine innerlijke strijd.
VRTNU VRTNU VRTNU