Spring naar inhoud

Ontdek de verhalen van Philippe, Maaike en Erik

De 3 wijzen

Zijn ze waar of niet waar?

Een zeer bijzonder ongeval, rijden zonder rijbewijs en ruzie met een Hollywoodacteur. Welke verhalen van onze kandidaten zijn waar of niet waar?

Voor Kerstmis wou ik mijn vrouw verrassen met haar lievelingsauto: een oude Kever. Samen met een vriend zijn we hem gaan halen en ik reed ermee achter hem. Toen hij stopte aan het stoplicht, merkte ik dat de remmen niet meer werkte en botste op hem in. De wagen was niet verzekerd dus ik moest betalen.

Philippe Geubels
Philippe Geubels
<

Na een première van een programma moesten ik en een vriend met de wagen naar huis. Alleen hadden we allebei veel gedronken. Toen we onderweg in de verte een politiecontrole zagen, raakte mijn vriend in paniek. Ik moest rijden van hem. We reden langs de controle zonder te stoppen. Daar bekende ik aan hem dat ik eigenlijk geen rijbewijs had.

Maaike Cafmeyer
Maaike Cafmeyer
<

Voor De laatste show interviewde ik filmsterren. Ik vroeg steeds na afloop of ik hen mocht kussen. Dat was nooit echt een probleem tot ik het ook eens probeerde bij Sylvester Stallone. Hij werd kwaad door mijn vraag en bedreigde me. Hij zei dat ik nooit meer in Hollywood mocht werken.

Erik Van Looy
Erik Van Looy
<
geschreven op 24 maart 2018
VRTNU VRTNU VRTNU