Spring naar inhoud

De verhalen van de wijzen

De 3 wijzen

Zijn ze waar of niet?

Een nep interview, dutjes naast de koningin en een identiteitskaart die geseind stond. Aster, Gert en Nathalie vertellen hun straffe verhalen, maar spreken ze de waarheid?

In 2005 wilden koning Filip en koningin Mathilde een voorstelling bijwonen van Sneeuwwitje. Als producent mocht ik naast Hare Majesteit zitten, maar plots kwam het mannetje met de hamer. Na een uur werd ik wakker van het applaus. Ik viel dus in slaap tijdens mijn eigen musical, naast onze koningin.

Gert Verhulst
Gert Verhulst
<

Ik ging onlangs naar Libanon, net tijdens een nogal instabiele periode in het land. Bij thuiskomst moest ik mijn identiteitskaart tonen en toen zei de agent dat die meerdere keren geseind stond. Ik moest mee naar het bureau en mijn identiteitskaart werd zelfs in beslag genomen.

Nathalie Meskens
Nathalie Meskens
<

Ik moest in 2015 de wedstrijd Karabakh - Anderlecht vanuit Azerbeidzjan van commentaar voorzien. Een journalist feliciteerde me met de wedstrijd en vroeg hoe het voelde. Ik besloot het spelletje mee te spelen en deed alsof ik een speler van Anderlecht was. Je kan het interview op YouTube vinden.

Aster Nzeyimana
Aster Nzeyimana
<
geschreven op 07 april 2018
VRTNU VRTNU VRTNU