Spring naar inhoud

Dans elke ochtend mee met De Warmste Week Radio

één

Gloria Monserez, Stéphan Tanganagba en Kawtar Ehlalouch roepen iedereen op: dans tijdens De Warmste Week elke dag mee met DWW Radio.

Onder de noemer Iedereen Danst kan je elke ochtend om 10 uur mee dansen, daar een filmpje van maken en dat delen. Want al dansend kan je echt zijn wie je bent.

Al dansend kan je zijn wie je bent

Tijdens De Warmste Week wordt 10 uur 's morgens elke dag hét moment waarop Iedereen Danst. Luister naar DWW Radio en dans mee! Dans je alleen, met vrienden op school of via een online meeting met je collega's? Alles mag, zolang je maar meedoet.

Hoe kan je meedansen?

Gloria, Stéphan en Kawtar roepen iedereen op om al dansend een filmpje te maken en dat te delen op je eigen socials met #kunnenzijnwiejebent of je filmpje te delen op de site van De Warmste Week. Daar kan je ook laten weten waar, wanneer en met wie je gaat dansen. Wie weet komen Gloria, Stéphan en Kawtar dan wel bij je langs.

Hieronder leggen Gloria, Stéphan en Kawtar alvast uit hoe je kan meedansen.

De Warmste Week gaat van 18 tot 24 december door in Mechelen. Iedereen Danst zal elke ochtend om 10 uur live te horen zijn op StuBru en MNM, en elke dag te zien zijn op Eén, VRT NU en de socials van De Warmste Week.

geschreven op 13 december 2021
VRTNU VRTNU VRTNU