Spring naar inhoud

Dagelijkse kost blijft elke dag op post

Dagelijkse kost

Jeroen Meus blijft ook in deze bizarre tijden zorgen voor jouw Dagelijkse kost. Hij maakt nieuwe afleveringen op een speciale manier: met onbemande camera's.

Dagelijkse kost is al tien jaar lang een houvast voor de kijkers thuis, en zeker in deze weken wordt er nog meer inspiratie opgedaan bij Jeroen Meus: meer mensen hebben nu de tijd om zelf lekker te koken en zoeken ideeën. Om in te spelen op deze grote vraag maakt Jeroen in zijn keuken momenteel enkele nieuwe afleveringen op een speciale manier: met onbemande camera's. Zo kunnen er op een veilige en verantwoorde manier nieuwe afleveringen worden gemaakt, die dichter inspelen op de actualiteit.

Het zijn vreemde tijden nu. En dat vraagt op verschillende vlakken wat aanpassingen van ieder van ons. Maar er is wel iets wat we sowieso blijven doen: koken. Dat willen we met Dagelijkse kost dan ook blijven doen: blijven inspiratie geven aan de mensen thuis, ook al zijn de omstandigheden anders.

Jeroen Meus
Jeroen Meus
<

Jeroen maakt gezonde recepten, gerechten met lokale ingrediënten, en gerechten die je samen met kinderen kan koken om nog meer gezellige familiemomenten samen te beleven. Elke week worden met de onbemande camera's slechts enkele nieuwe afleveringen opgenomen, om zo dicht op de actualiteit te kunnen blijven. Ook bij de montage van de afleveringen wordt er natuurlijk rekening gehouden met de veiligheidsvoorschriften.

Deze nieuwe afleveringen van Dagelijkse kost zijn vanaf maandag 30 maart op Eén te zien, elke weekdag om 18u15.

geschreven op 26 maart 2020
VRTNU VRTNU VRTNU