Spring naar inhoud

Kom naar Cinderella

één

Blink je beste glazen schoeisel en pompoenkoets op, Music Hall nodigt het hele gezin uit van 19 tot 30 december 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen en van 2 tot 5 januari 2020 in Capitole Gent voor een sublieme show! Cinderella is een Nederlandstalig muzikaal spektakel waarbij 30 doorwinterde acteurs, zangers en dansers het beste van zichzelf geven.

Geen muis, kleuter of hoogbejaarde die het verhaal van Assepoester, of Cinderella, nog nooit gehoord heeft. Maar zo zag je het sprookje nog nooit: Music Hall presenteert een vernieuwende versie van het originele verhaal met interactieve videomuren waarin actiescènes en decors samenvloeien. De enscenering is adembenemend: ga volledig op in de grandeur van het koninklijk paleis, verken een lieflijk huisje in de natuur en proef de decadentie die de boze stiefmoeder en haar valse dochters meebrengen.

De originele muziekcomposities doen je elke emotie dubbel zo intens beleven. Meer dan 20 dansers tillen het verhaal op alle vlakken naar een hogere dimensie met alles van moderne en klassieke dansstijlen tot breakdancers en zelfs engelachtige luchtacrobaten. Het recept voor een betoverend mooie, hilarische en ontzettend pakkende voorstelling.

Kom op zaterdag 28/12 naar de Eén-voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen en ontdek een wervelwind van magie, prinsen en prinsessen en één verloren muiltje.

Het verhaal

Na de geboorte van kleine Ella overlijdt mama Emily. Wanneer haar vader George uiteindelijk hertrouwt, verwelkomt ze haar stiefmoeder en de verwaande zusjes Anastasia en Drizella met open armen – zo zou Ella’s moeder het gewild hebben.

Maar stiefmama wilt een luxeleventje en kan de brave Ella niet luchten. Als vader George ook ineens overlijdt toont haar nieuwe ‘familie’ hun ware aard en wordt Ella als dienstmeid ingezet.

Wanneer ze op een dag een knappe onbekende ontmoet in het bos, neemt ze haar lot zelf in handen. Wat daarop volgt is een wervelwind van magie en make-overs, prinsen en prinsessen, transformerende tijdstippen, innerlijke kracht en één verloren muiltje. Liefde is sterker dan haat.

Cinderella is een uniek gezinsspektakel dat alle traditionele elementen van je favoriete sprookjes met een welgemikte bibbidi-bobbidi-boo omtovert tot een moderne, hartverwarmende show.

Meer info op www.musichall.be

geschreven op 09 december 2019
VRTNU VRTNU VRTNU