Spring naar inhoud

Wat de uitzending niet haalde

Chapeau! 30 jaar Clouseau

Insiders en Clouseau delen nog meer verhalen

Over 30 jaar Clouseau kan je urenlang blijven praten. Daarom hebben wij voor jou nog enkele extra verhalen die de uitzending niet haalden. Uniek materiaal!

Clouseau: wat de uitzending niet haalde

Chapeau! 30 jaar Clouseau
Uiteraard hadden ook Koen en Kris zelf heel wat te vertellen. Zo praatten ze over hun imago en over hoe ze voor de band stopten met school en werk.

Ingeborg: wat de uitzending niet haalde

Chapeau! 30 jaar Clouseau
Ook Ingeborg had veel te vertellen over Clouseau. Over hoe ze de bandleden bekijkt en de betekenis van het nummer 'Afscheid van een vriend'.

Kim Clijsters: wat de uitzending niet haalde

Chapeau! 30 jaar Clouseau
Niet alle weetjes van Kim Clijsters en Clouseau haalden de uitzending. Zo ging het ook nog over naaktfoto's en het nummer 'Ik, jij, hij of zij'.

Pascal Braeckman: wat de uitzending niet haalde

Chapeau! 30 jaar Clouseau
Pascal Braeckman was er al bij de start van Clouseau. Geen wonder dat hij heel wat verhalen in petto had. Zoals toen Koen de borsten van agentes moest signeren.

Jan Leyers: wat de uitzending niet haalde

Chapeau! 30 jaar Clouseau
Jan Leyers had het geluk om dicht bij Clouseau te staan. En hij heeft niets dan lovende woorden over de band en hun muziek te vertellen.

Bob Savenberg: wat de uitzending niet haalde

Chapeau! 30 jaar Clouseau
Als vroegere drummer speelde Bob Savenberg een belangrijke rol in Clouseau. Hij maakte alles vanop de eerste rij mee en had dan ook heel wat te vertellen.

Stijn Meuris: wat de uitzending niet haalde

Chapeau! 30 jaar Clouseau
Stijn Meuris maakte Clouseau mee vanaf de beginjaren. Als journalist mocht hij bijzondere cd-voorstellingen bijwonen en zag hij weinig jongens op optredens.

Lange Polle: wat de uitzending niet haalde

Chapeau! 30 jaar Clouseau
Lange Polle, de bassist van Triggerfinger, speelde met Koen in een 'hard' groepje. En dat hij de bekendheid van Koen onderschat had, werd hem snel duidelijk.
geschreven op 30 augustus 2017
VRTNU VRTNU VRTNU