Spring naar inhoud

Kom naar Annie, de Musical

één

Tomorrow! Tomorrow! Meer bepaald van 14 tot 17 november 2019 kan je in Kursaal Oostende de avonturen van het dappere weesmeisje Annie volgen in Annie, de Musical. Daarna brengt Music Hall de Vlaamse productie van deze gekoesterde Broadwayklassieker voor jong en oud naar Capitole Gent van 20 tot 24 november 2019 en Stadsschouwburg Antwerpen van 18 februari 2019 tot 1 maart 2020.

It’s the hard knock life! De elfjarige Annie uit New York slijt haar dagen in het weeshuis van de kattige, altijd beschonken Miss Hannigan. Ze droomt luidop van een beter leven en vraagt zich af waarom haar ouders haar ooit in de steek lieten. Ze probeert zelfs te ontsnappen via de wasmand.

Maar op een dag wordt Annie gevraagd om Kerstmis te vieren bij de miljardair Oliver ‘Daddy’ Warbucks. De humeurige brompot Warbucks ziet de uitnodiging als een soort reclamestunt. Langzaamaan groeit er echter een hechte band tussen de rijke zakenman en het niet-te-stuiten weesmeisje. Betekent dit het einde van haar zorgen?

Annie is een verhaal bomvol optimisme en onwaarschijnlijk geluk. Het is niet moeilijk mee te leven – en te zingen – met deze inspirerende personages. Binnenkort wordt alles beter, zolang je het hoofd hoog houdt. Verwacht je alvast aan een luidkeelse ‘Morgen komt morgen’ karaoke-sessie op de terugweg van deze niet-te-missen familieshow.

Tickets en info vind je op musichall.be

geschreven op 09 december 2019
VRTNU VRTNU VRTNU