Spring naar inhoud

Dit zijn de finalisten van 1 jaar gratis

1 jaar gratis

16 kandidaten verschenen aan de start van 1 jaar gratis, maar enkel deze 4 wisten het tot de finale te schoppen. Wie van hen wandelt weg met de hoofdprijs?

Meike - 46 jaar

Meike is een Nederlandse met Koreaanse roots, die al 27 jaar in Brussel woont en werkt. Ze is ook een globetrotter die al heel wat van de wereld heeft gezien. Meike is communicatiemedewerker van het sectorfonds van de bouw en ook nog sportinstructrice body combat en spinning. Een bezige bij!

Robin - 24 jaar

Robin noemt zichzelf graag de “Beyoncé van Lochristi“, maar sinds zijn verhuis naar Sint-Amandsberg bekt dat wat minder. Als project consultant wordt hij uitgestuurd om bedrijven bij te staan en hij houdt ontzettend van de variatie in zijn job.

Rose - 34 jaar

Rose is Nederlandstalig opgegroeid in Franstalig België, woonde enkele jaren met haar Amerikaanse vriend in Ghana waar haar roots liggen, en noemt nu Mechelen haar thuisbasis van waaruit ze de wereld verkent. Ze verwacht haar derde kindje en is zo de eerste zwangere kandidate van 1 jaar gratis.

Bjorn - 41 jaar

Bjorn is een Limburger die in Leuven is blijven plakken na zijn studies. Bij een groot farmabedrijf zorgt hij ervoor dat alle ethische regels worden gevolgd. Thuis bouwde hij samen met z’n vrouw een warm nest voor hun drie kindjes, waarvan ze er twee hebben geadopteerd.

geschreven op 02 april 2021
VRTNU VRTNU VRTNU