Anouck en Joris Delanghe baten in Bretagne La maison blanche aux volets bleus uit. Dat is een maison et table d'hôtes culinaire.

Je kan overnachten in de gerenoveerde boerderij, lekker eten en zelf aan de slag gaan tijdens de speciale kookateliers. Anouck en Joris hebben zelfs een kookboek uitgegeven: De smaken van Bretagne.

REGISSEUR: Etienne Lerno

LEUK LOGEREN

La maison blanche aux volets bleus

In een gerenoveerde boerderij in Bretagne hebben Joris en Anouck vier comfortabele gastenkamers. Je kan er dagelijks genieten van hun gastronomische kookkunsten ofzelf aan de slag gaan tijdens een van de kookworkshops.
Een arrangement "kookatelier" kan al vanaf 620 euro. Daarin zitten twee overnachtingen, één diner met dranken, één kookatelier met diner en dranken voor twee personen.

Adres: Blezouan, 56580 Crédin, Bretagne (Frankrijk)
Tel: +33 2 97 385 861
www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com
info@lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

PRAKTISCHE INFORMATIE

Atout France

Alle informatie over Frankrijk krijg je bij Atout France.

Tel.: +32 2 505 38 28
www.franceguide.com
info.be@franceguide.com

Comité Régional de tourisme de Bretagne

Hier krijg je alle informatie over Bretagne.

Adres: 1 rue Raoul Ponchon, F-35069 Rennes Cedex (Frankrijk)
Tel: +33 2 99 28 44 30
www.normandie-tourisme.fr
tourism-crtb@tourismebretagne.com

Comité départemental de tourisme du Morbihan

Hier krijg je alle informatie over Morbihan.

Adres: Allée Nicolas Le Blanc, BP408, Pibs-Kerino, F-56010 Vannes Cedex (Frankrijk)
Tel: +33 2 97 54 06 56
www.morbihan.com
tourism@morbihan.com

ZEKER DOEN

Oesterkweker Yannick Le Joubioux

Oesters vers uit de zee. Kweker Yannick serveert ze zo op je bord.

Adres: 10 Chemin du boulo le passage, 56450 St Armel (Frankrijk)
Tel: +33 2 97 26 43 85
 
BOEKENTIPS

Joris Delanghe en Anouck Schuyesmans hebben ook enkele boeken op hun naam.

* Desserten van La Maison Blanche aux Volets Bleus

In het boek Desserten van La Maison Blanche aux Volets Bleus bundelen gastvrouw en -heer Anouck en Joris Delanghe zestig nagerechten die door de jaren heen geproefd werden aan hun gastentafel. Talrijke foto's en anekdotes illustreren de gerechten en de omgeving (ISBN 9782953726510).

* Welkom in mijn maison d'hôtes

Na De smaken van de Midi en De smaken van Bretagne is er nu ook Welkom in mijn maison d’hôtes. Daarin nemen Joris en Anouck je mee achter de schermen van een B&B. Ze geven tips om gasten te ontvangen, anekdotes over hun dagelijkse leven in Frankrijk én twintig eenvoudig te bereiden recepten, van aperitiefhapjes tot dessert (ISBN 978-2-9537265-0-3).

Alle info op
www.lamaisonblancheauxvoletsbleus.com
welkom@lamaisonblancheauxvoletsbleus.com