Jeroen Meus kookt van 25 augustus tot en met 7 september op het strand onder de titel Dagelijkse kust. Verwacht je aan lekkere vakantiegerechten en ideetjes voor een goed begin van het schooljaar.

deze week:
maandag: kip op de grill met een salade van gepofte aardappelen
dinsdag: de vangst van de dag met mosselen en vers brood
woensdag: panna cotta van witte chocolade met aardbeien en crunch
donderdag: rundbrochetten met aardappel-bloemkoolsalade
vrijdag: gegrilde makreel met quinoasalade

volgende week:
maandag: krokante geitenkaas met appel, peer en sla
dinsdag: pladijs op de bbq met tomaat, primeurpatatjes en limoenboter
woensdag: lamskebab-op-een-stokje met wortelsla en dipsaus met munt
donderdag: vanillecoupe met frambozen, kardemomroom en krokante havermout
vrijdag: mosselen in 't groen met pasta

alle barbecuegerechten  aan de slag met peren

Alle recepten vind je terug in het receptenarchief