Jeroen Meus leert nu al twee jaar zijn volk koken in Dagelijkse kost en werd zo de culinaire lieveling van heel Vlaanderen. Hij ontving drie Vlaamse Televisiesterren en nog nooit haalden zo veel Vlamingen een kookboek in huis.

Jeroen blijft ook in het nieuwe seizoen zijn aanstekelijke, inspirerende en tikkeltje eigenwijze zelf. Hij zorgt voor het onfeilbare recept voor de keukenklassieker, maar net zo goed voor vegetarisch, exotisch of gewoon iets helemaal anders. Hij bereidt zijn gerechten met respect voor de seizoenen en maakt van de dagelijkse maaltijd geen onhaalbare olympische prestatie.

Van maandag tot vrijdag inspireert Jeroen je met een gerecht om van te watertanden. En op zondag zie je het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week, aangevuld met reportages over de herkomst van de gebruikte ingrediënten en het bourgondische leven van de Vlaming.

Jeroen loopt ook rond met verhuisplannen. In het voorjaar laat hij het gas branden in een nieuwe keuken, met een achtertuin vol verse kruiden en groenten gekweekt door Bartel Van Riet (Groenland).

alle recepten van Dagelijkse kost
meer over de app van Dagelijkse kost

Dagelijkse kost, van maandag tot vrijdag en op zondag