Welkom bij het Blokken-spel

nieuw: het finalespel
Het finalespel bestaat uit 5 rondes. Elke ronde probeer je zo snel mogelijk en met zo min mogelijk hints een woord te raden. Bij aanvang zie je rechtsonder een beschrijving en je krijgt een letter voor elke lijn die je maakt (de eerste letter van het woord is geel gekleurd).
Als je wil gokken moet je eerst een lijn maken. Gok je verkeerd, dan moet je opnieuw een lijn maken.

Op het einde van de ronde krijg je punten voor het aantal seconden dat je over hebt en voor het aantal letters die je niet nodig had om het woord te raden. Als je alle 5 rondes uitspeelt, maak je kans om in de topscores terecht te komen!

Inloggen voor het finalespel doe je met je e-mailadres en het wachtwoord dat je gebruikt voor de online wedstrijden en de nieuwsbrief. Je gegevens controleren en aanpassen kan via deze pagina: persoonsgegevens wijzigen

nieuw: oneindig aantal levels in klassiek spel
Het klassieke spel bestaat uit een oneindig aantal levels. Je probeert zo snel mogelijk het aangegeven aantal lijnen te maken. Indien je het benodigde aantal lijnen behaalt, ga je naar de volgende level. De levels worden steeds moeilijker.

Tijdens het spel krijg je punten per lijn die je maakt. Maak je meerdere lijnen met één blok, dan krijg je meer punten. Hoe hoger het level, hoe meer punten je per lijn onvangt. Op het einde van elke level krijg je extra punten indien je een scherpe tijd neerzet.

Als je het klassieke spel speelt, kom je niet in aanmerking voor de topscores. Hiervoor moet je het finalespel spelen.

Speel je liever op je vertrouwde manier met de blokken?

Blokken quiz app

Toe aan een nieuwe uitdaging? Download gratis de Blokken quiz app! Maak elke dag kans op leuke prijzen in het tv-spel. Of daag je vrienden uit voor een duel en word kampioen van de Blokken quiz app!