Ooit gemist

Met Ooit gemist vind je jouw favoriete programma's (Eén, Canvas en Ketnet) terug met één druk op de knop. Als digitale kijker heb je de kans om op aanvraag en zonder abonnement specifieke programma's te (her)bekijken. Niet alleen programma's van de voorbije week, maar ook toppers van vroeger en unieke specials zitten in het ruime aanbod van Ooit gemist. En het beste van dit alles is dat je gewoon kan kijken wanneer je maar wil zonder ingewikkelde formules.

Bij Ooit gemist kan je ook terecht voor programma's van niet zo lang geleden. Bijna elk programma van eigen makelij dat op Eén, Canvas en Ketnet wordt uitgezonden kan je gedurende 7 dagen terugvinden in het digitale aanbod van Ooit gemist Voorbije Week.

Net gemist

De uitzendingen van de voorbije week zijn ook beschikbaar in de abonneeservice Net gemist.  Dat is hetzelfde aanbod als Ooit gemist Voorbije Week, maar uitgebreid met de vele aangekochte reeksen: Midsomer murders, Flikken Maastricht, Top gear,... 

Dit uitgebreide aanbod kan je enkel bekijken met de abonneeservice Net gemist.  Die biedt je een all in-formule die je toelaat tegen een vast abonnementsbedrag per maand onbeperkt programma's van de voorbije 7 dagen te bekijken.  Deze programma's zijn in principe te bekijken meteen van bij de start zelf.  Live programma's kunnen pas aangeboden worden na het einde van de uitzending.

De belangrijkste informatieprogramma's (Het journaal, Terzake, Karrewiet) zijn gratis op aanvraag te bekijken. Met deze dienst voldoet de VRT aan zijn hoofdopdracht: onafhankelijke informatie aanbieden aan zoveel mogelijk mediagebruikers.

Ooit gemist is beschikbaar via de digitale platformen van Telenet en Belgacom TV, indien je settopbox interactief is aangesloten.  Deze service is niet beschikbaar voor digitale platformen waarbij er geen retourpad beschikbaar is, zoals TV Vlaanderen of DVB-T.

In de tv-gids zie je meteen welke uitzendingen zijn opgenomen in Ooit gemist - voorbije week en de abonneeservice Net gemist.